- Passer bra med United nå

Dirk Kuyt gleder seg over fremgangen til Liverpool i det siste, men er selv fortsatt ute av landslagstroppen. Andriy Voronin hjem for å spille landskamp.

Dirk Kuyt har vært inne som høyrekant i den mye omtalte 4-2-3-1 oppstillingen som har gitt suksess for Rafa Benitez og Liverpool de siste ukene. En forventer derfor at den hardt arbeidende nederlenderen også er med fra fløytesignalet går kl 14.30 på søndag. På landslaget er det imidlertid annerledes, siden den blonde 27-åringen nok en gang er blitt utelatt fra troppen til Marco van Basten. Igjen er det bare Ryan Babel som er med fra Liverpool når de oransje skal spille borte mot Østerrike. Landslagssjef van Basten vil imidlertid ikke utelukke muligheten til Kuyt for at han kan spille seg inn til EM-sluttspillet nå til sommeren.

- Kan han gjøre noe som vil bringe ham tilbake til troppen? Absolutt: Spill god fotball, er beskjeden fra van Basten. - Han må sørge for å gjøre et inntrykk hos sin klubb som gjør at vi ikke kan komme utenom han.

- Vi må foreta valg, og for øyeblikket er det andre spillere som gjør det bedre.

Nå er det altså slik at Dirk Kuyt har vist antydninger til bedre form for Liverpool i det siste, og med kommende kamper mot Man Utd, Everton og Arsenal vil det ikke være mangel på utstillingsvindu. Aller først er da oppgjøret på Old Trafford, og Dirk ser fram til en kamp hvor han er på et lag i god form.

- Det er en kamp vi alle ser fram til, bekrefter Kuyt. - Vi har en god periode, vi har vunnet våre sju siste kamper, slik at det er fint å kunne møte Man United nå.

- Dette er en stor kamp og forhåpentligvis greier vi å vise hvor mye vi har blitt bedre de siste par månedene.

- Vi føler oss veldig sterke. Selv da vi spilte mot Reading forrige uke, og ikke var på vårt beste, kunne du se at det er kvaliteter i laget. Det kan bare være et godt tegn at du vinner kamper selv på dager som ikke er så gode.

- Det sier seg selv at United er et av de vanskeligste lagene å møte i ligaen. De har kvalitet i angrep, men også i forsvar og på keeperplassen, men vi er klare.

- Alle vet at Cristiano Ronald er en av de beste spillerne i ligaen og være vrien å møte, men Wayne Rooney og Carlos Tevez er også store spillere.

- Vi har også spillere som kan skape og score mål, og nå ser det ut som at Fernando scorer i hver kamp. Det kunne vært fint om han gjorde det også til søndag.

- Vi kommer til å gå ut og prøve å vinne kampen, så får vi se hva som skjer.

Etter helgens ligarunde er det privatlandskamper til neste uke, og Andriy Voronin har blitt tatt ut i troppen til et Ukraina som skal møte Serbia hjemme i Kiev.