- Publikum vil gi oss ekstra energi

Rafael Benitez forventer stor hjelp av publikum i returkampen mot Arsenal. Manageren misfornøyd med at man igjen slapp inn mål på en dødball. Hyypiä understreker at ingenting er avgjort.

Rafael Benitez tror at Liverpool vil få god hjelp fra tribunene i returoppgjøret mot Arsenal tirsdag kveld.

- Vi har et godt utgangspunkt nå som vi skal spille på Anfield, hvor vi har supporterne i ryggen. Det vil utgjøre en stor forskjell. Men vi møter et kvalitetslag, det så vi i denne første kampen, uttaler Liverpool-manageren til Liverpool Echo.

- Men den ekstra energien vi vil få gjennom supporternes støtte vil være merkbar, slår han fast.

- Vi vet at Arsenal er i stand til å score på bortebane, så vi må spille bra, legger han til.

- Hele laget gjorde en fantastisk jobb i går. Jeg hadde hele tiden tro på at vi skulle klare å få et mål. Jeg trodde faktisk vi kunne klare å få et til, men spillerne ble trøtte mot slutten. Når du jobber så hardt i forsvar er det av og til vanskelig å finne den ekstra energien i angrep. Du trenger normalt sett ikke å løpe så mye når du har ballen. Arsenal hadde ballen mye, og vi måtte satse på hard forsvarsjobbing og kontringer.

Det eneste som Benitez er skuffet over etter gårsdagens forestilling er at Liverpool igjen slapp inn et mål fra en dødballsituasjon. Denne gang på en corner.

- Spissen må få kreditt, men vi må analysere denne scoringen. Vi må bli mer aggressive i slike situasjoner, slår han fast.

Hyypiä: - Ingenting er avgjort ennå
Sami Hyypiä insisterer på at Liverpool-spillerne fortsatt har en stor jobb foran seg skal man slå Arsenal ut av Champions League, selv om Anfield-klubben klarte uavgjort 1-1 på Emirates Stadium i går. Men finnen gleder seg over at de røde nå har en utmerket mulighet til å nå semifinalen i Europas mest prestisjefylte klubbturnering for tredje gang på bare fire år.

- Vi får se på tirsdag hvor godt resultatet vi oppnådde i går er. Vi er veldig glade for at vi fikk et bortemål. Det var det vi satset på, for vi vet hvor viktig det kan være. Når vi i tillegg klarte å få uavgjort, betyr det at vi er videre med seier på Anfield, sier finnen til Liverpool Echo i dag.

- Vi må gå for seier, for vi vet at Arsenal er et godt lag som er kapable til å gjøre mål på Anfield.

Ny pris for Torres
Fernando Torres opplever stadig å få nye utmerkelser for sitt glimrende spill denne vinteren. Nå har han blitt kåret til klar vinner av prisen PFA 2UP for prestasjonene i mars måned. En måned hvor El Nino noterte seg for hele sju mål. Vinneren av PFA-prisen blir kåret gjennom en avstemning blant leserne hos givemefootball hver måned.

Florø-billetter i salg
Arrangørene av den årlige fotballfestivalen i Florø melder at alle billetter til FotballFlora 08 nå er i salg hos Posten, Narvesen og Billettservice. Det gjelder også billettene til Sportsman Dinner med Kenny Dalglish & Co.

- Til denne unike mat & prat-happeningen med legendene, samt litt underholdning og den årlige auksjonen av legendeeffekter, gjelder først til mølla-prinsippet, opplyser Per Øyvind Helle hos arrangøren til liverpool.no.