- Rafa er ussel

Didier Drogba reagerer på at Rafael Benitez hevder at angriperen til Chelsea hele tiden prøver å filme til seg frispark og straffespark.

Det at Didier Drogba beveger kroppen som om han har fått en mitraljøseladning i ryggen hver gang noen berører han ute på fotballbanen, og faller bemerkelsesverdig lett til tross for sin muskuløse fremtoning, har provosert Rafael Benitez til å advare mot angriperens skuespill foran returen på Stamford Bridge i kveld.

Det har ikke gått upåaktet hen på Londons vestkant, og manager Avram Grant mente at hans spiss tvert i mot fikk for lite frispark. Nå har også Drogba selv tatt bladet til munnen, og mener at Rafa viser svakhet når han kritiserer en motstander slik.

- Jeg hadde stor respekt for Benitez, og syntes han viste dyktighet og klasse, sier Drogba til L'Equipe. - Men nå skuffer han meg voldsomt.

- Hans ord viser svakhet.

- En stor trener vil aldri angripe en spiller hos motstanderen på en slik ussel måte.

- Det er uverdig fra ham og vil ikke influere meg. Jeg vil gi mitt svar på banen, sier afrikaneren som altså ikke helt greier å la være å svare utenfor banen heller.

- Carragher og Skrtel stoppet aldri med å slå og sparke meg. Da kampen var over hadde jeg merker over hele kroppen.

- I fjor hadde jeg til og med pådratt meg et brukket ribbein etter kampen mot de røde.