- Rafa må støttes

Steven Gerrard mener at Rafael Benítez' planer nå må støttes av eierskapet i klubben, slik at klubbens ambisjoner om en ligatittel snart kan realiseres.

Steven Gerrard gjentar i dag, i samtale med News of The Worlds velrenomerte  journalist Chris Bascombe, sine formaninger om styrket stall denne sommeren, og mener at Liverpools amerikanske eiere nå må etterleve sine løfter, heller enn å drøye noe til neste overgangsvindu i januar.

- Hvert år synes rutinen å være den samme. Tiden for handling er nå, ikke i januar når vi allerede er for langt bak. Manageren spør om mer støtte i overgangsmarkedet i januar, mens vi alle sier at det burde ha skjedd forrige sommer.

- Manageren vet hvor vi trenger å styrkes, og spillere og fans har tiltro til Rafa, men han trenger støtte for å kunne fullføre sine planer.

Videre kommer Gerrard med noe som kan minne om kritikk mot Liverpools amerikanske eiere, hvis løftebrudd så langt har forbannet mang en Liverpool-supporter.

- Da amerikanerne kom til Liverpool sa de til spillere og fans at de ønsket det samme som oss. Vi trodde dem alle da de ga det løftet, og det har blitt gjentatt i ettertid, så nå er vi alle desperate etter å se ting skje.

Som klubbspiller har Gerrard vunnet mang turneringer. UEFA-cupen, Champions League, Fa-cupen og ligacupen er alle turneringer Gerrard har vært med på å hente gjevt sølvtøy fra. Ligamesterskapet mangler imidlertid i kapteinens samling, og i følge hovedpersonen er det et faktum som smerter.

- Jeg har vunnet alle store medaljer med Liverpool, unntatt en. Det gjør mer og mer vondt ikke å ha vunnet ligaen, og ikke engang ha vært i nærheten. Det er hva vi ønsker mer enn noe annet på Anfield, men det kan kun oppnås om alle jobber mot samme mål.