- Realistiske stadionplaner

Daglig leder Rick Parry mener at bygging av stadion er fortsatt et fornuftig mål, på lang sikt. Ingen nyheter om mulig overtakelse av klubben, og Parry er glad for at fokus rettes mot fotballen.

I et intervju med BBC radio i dag hevdet Rick Parry at den økonomiske krisen kun ville ha kortvarige konsekvenser for bygging av ny stadion i Stanley Park, og han gjentok at en mulig stadiondeling ganske enkelt ikke er på agendaen. Han hadde ingen nyheter å komme med i forhold til mulighetene for at Hicks og Gillett selger seg ut og var glad for at fokus kunne rettes mot fotballen.

- Stadiondeling blir ikke vurdert. Med det økonomiske markedet i et slikt opprør som det er nå, da vil alle størres prosjekter for tiden være vanskelig og risikofylt, forklarer Rick Parry.

- Det er nå snakk om utsettelse til ting roer seg ned. Dette er fortsatt et veldig, veldig godt prosjekt på lang sikt. Det økonomiske grunnlaget for dette er fortsatt fornuftig. Jeg kan ikke se at det er grunn til å forandre på noen av planene.

- Det har blitt veldig stille om det, svarte daglig leder på spørsmålet om mulig salg av Liverpool FC. - Det har blitt stille om det og det gjør alle glade. Fokuset i Liverpool bør alltid være rettet mot fotballen.

- Liverpool er en klubb med lange og rike tradisjoner, og vil fortsatt være av stor verdi, svarte Parry på et ledende spørsmål om at det kunne være aktuelt for amerikanerne å selge billigere slik situasjonen var nå.

- Men hvor mange er det der ute som har slike midler tilgjengelige? Hvem vet?, filosoferte Rick videre.

- Alt er nå relativt stabilt, og jeg er ikke klar over at noe skjer når det gjelder et salg for øyeblikket. Mitt fokus er nå på dagligdagse ting.

- Jeg er ikke sikker på hva som skjer, det er et spørsmål som bør rettes til eierne. Jeg konsenterer meg om ting som vi kan kontrollere.

- Vi prøver å produsere et best mulig lag som kan prestere ute på banen.