- Reserveligaen er ikke avgjort ennå

Liverpool leder reserveligaen med åtte poeng, og har bare fire kamper igjen å spille. Gary Ablett insisterer imidlertid på at ingenting er avgjort ennå. Ny kamp uten å kjenne smerter for Agger.

Gary Ablett kan i dag juble over at Liverpools reservelag har tatt en åtte poengs ledelse i reservelagsserien, i det de røde kun har fire kamper igjen å spille. Dermed er man på god vei mot Liverpools 17.reservemesterskap.

Ablett er likevel skuffet over spillet i gårsdagens 1-0 seier over bunnlaget Bolton.

- Jeg ble overrasket over at vi kunne spille så bra i første omgang, og så elendig i andre. Vi så ut som to forskjellige lag før og etter pause, sier han til liverpoolfc.tv i dag.

- Vi kom aldri i gang i andre omgang, som var veldig slapp og skuffende fra vår side. Men vi har et veldig ungt lag, som vil dra lærdom av dette. Vi spilte trolig vår svakeste omgang denne sesongen etter pause, men vant likevel.

- Det positive er at Daniel Agger kom fra enda en kamp uten å kjenne noe som helst til skaden. Han ønsket å spille enda lenger, men vi hadde blitt enige om 60 minutter med legen og det medisinske støtteapparatet. Et annet positivt aspekt var at vi holdt nullen igjen.

Liverpool har faktisk nå gått åtte reservelagskamper uten å slippe inn mål.

Ablett fant også grunn til å rose vingen Ray Putterill, som la opp til scoringen for Krisztian Nemeth med et flott raid på venstreflanken.

- Ray er kapabel til slike ting, og vi må bare sørge for at han gjør det i de riktige områdene på banen litt oftere. Han dro opp angrepet veldig flott, og Krisztian var på riktig sted til riktig tid og kunne notere seg for enda en scoring. Han er en god avslutter.

- Vi hadde sjanser til å avgjøre kampen allerede i første omgang, men deres keeper gjorde noen meget gode redninger, samtidig som vi bidro med dårlige avslutninger til tider.

- Ligaen er ikke avgjort ennå, og vi tar ingenting for gitt. Vi kan ikke fortsette å spille som vi gjorde i andre omgang, for det er ikke godt nok for denne klubben. Vi må jobbe hardt nå, og fortelle guttene at det fortsatt er mye å spille for.

Pris til Agger
Daniel Agger vant avstemningen "Årets danske sportsprestasjon" under Zulu Awards 2008 på dansk TV2 lørdag, for sitt internasjonale gjennombrudd i Liverpool. I avstemningen kom han foran de danske håndballherrenes VM-bronse, Nicki Pedersen som tok VM-gull i speedway, Mads Rasmussen og Rasmus Quist Pedersen som tok VM-gull i roing og Frans Nielsen som ble første danske i NHL.