- Ryktene påvirker meg ikke

Rafael Benítez konsentrerer seg om neste kamp, ikke om rykter i tabloidpressen om hans fremtid. Mourinho linket. Southgate fornøyd med uavgjort.

Rafael Benítez skyver vekk de stadige spekulasjonene om hans fremtid etter at Liverpool kjempet seg til 1-1 borte mot Middlesbrough i går. Benítez fikk spørsmål om ryktene gjør livet vanskelig for ham.
- Nei, egentlig ikke, svarte Benítez.

- Jeg forsøker å konsentrere meg om neste kamp. Man kunne se i 2. omgang at vi forandret på ting etter at vi analyserte kampen. Man må konsentrere seg om kampene og ingenting annet, fordi man kan ikke forandre på de andre tingene.

Fernando Torres' utligning i det 71. minutt sørget for at de røde nå gikk opp fra 5. til 4. plass på tabellen, men avstanden opp til lederlaget er fortsatt 12 poeng.
- Med denne plasseringen kan man ikke tenke på tetlagene, man må tenke på den neste kampen mot Luton, og deretter den neste mot Aston Villa.

- Man kan spille bra, man kan skape sjanser, men man behøver å vinne. Man kan snakke og snakke, men når alt kommer til alt, så må man vinne ute på gressmatten.

- Når man snakker om uavgjort borte, så kan man noen ganger tenke at det er bra, men spesielt når man prøver å kutte ned på poengavstanden, må man være skuffet.

Mourinho linket
Etter at ryktene om at Jürgen Klinsmann skulle erstatte Rafael Benítez fra sommeren av nå endelig hadde lagt seg. i og med at tyskeren overtar Bayern München, så bruker Sunday Mirror i dag spalteplass på José Mourinho. Tabloidavisa mener å vite at den tidligere Chelsea-manageren skal ha kontaktet Liverpools amerikanske eiere, Tom Hicks og George Gillett, gjennom en tredje part for å gjøre dem oppmerksomme på at han ville like å bli manager på Anfield fra neste sesong. Portugiserens kompensasjons avtale inngått med Chelsea i september forhindrer Mourinho å ta en ny jobb i Premier League denne sesongen.

Southgate fornøyd med uavgjort
Middlesbrough-manager Gareth Southgate er derimot henrykt over sitt lags prestasjoner mot Liverpool. De måtte spille uten en skadet Jonathan Woodgate og en virussyk Emanuel Pogatetz. Dessuten hadde keeper Mark Schwarzer hatt en søvnløs natt grunnet sykdom. Southgate mener Boro fort kunne ha tatt alle tre poengene.
- Hadde vi scoret da vi traff stolpen, da tror jeg vi ville ha vunnet kampen.

- Men når man ser på spilleren som scoret deres mål, så tror jeg han koster like mye som hele vår tropp på 16 spillere til sammen. Da vil man kanskje tro at resultat ikke er så dårlige.

- Jeg er virkelig fornøyd med prestasjonen. Vi hadde sesongens største tilskuertall, og det var viktig å skape en god prestasjon - og det var en prestasjon skapt etter mye motgang.