- Samtaler pågår fortsatt

Nyhetsbyrået Reuters hevder at Hicks og Gillett fortsatt holder samtaler med DIC, nå i Dubai. Underskriftskampanje mot Hicks.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters pågår stadig samtaler mellom Dubai International Capital, og Liverpool-eierne George Gillett og Tom Hicks. Samtalene meldes å skulle pågå de kommende dagene, dette trass i Hicks' pressemelding om et brudd i går. Dermed ser det ikke ut til at man enda  har hørt enden på visa.

I går het det seg fra texaneren Tom Hicks at samtaler om salg var avsluttet grunnet uenigheter angående hvem som skal drive klubben. For mens Hicks gjerne vil beholde sin kontroll, vil også DIC ha en finger med i spillet. DIC ville i utgangspunktet sikre seg full kontroll over klubben, men godtok til slutt 49%, fra Gillett, hvilket ville levne Hicks med 51% og alt av makt. Til tross for dette ønsket DIC å bli inkludert i den daglige drift av Liverpool.

Protester mot Hicks fortsetter
Grunnet texanerens standhaftige motvilje til å pakke sin snippesekk, og forlate klubben, pågår stadig protestene mot Tom Hicks' blotte nærvær. I denne anledning er det laget en underskriftskampanje for dem som ønsker Hicks ut av fotballklubben Liverpool. Kampanjen finner man her:

http://www.petitiononline.com/AR10308/petition.html