- Scoringene vil komme

Liverpool har sløst utilgivelig med sjansene både mot Tottenham og Atletico Madrid, men Javier Mascherano er sikker på at scoringene vil komme dersom de røde fortsetter med sitt gode spill.

Liverpool har sløst kraftig med sjansene i de to siste kampene, mot Tottenham og Atletico Madrid. Javier Mascherano føler seg imidlertid sikker på at scoringene vil komme bare laget fortsetter å skape like mange sjanser som i disse to kampene.

Savnet av en goalgetter som Fernando Torres har vært åpenbart i de to siste kampene. Stjernespissen har nå stått over Liverpools siste seks kamper grunnet hamstringskaden han pådro seg under spill for Spania i Belgia i oktober.

Men selv om Torres ikke skulle rekke lørdagens kamp mot West Bromwich er Mascherano trygg på at målene snart vil renne inn igjen.

- Vi bekymrer oss ikke over de misbrukte sjansene. Det viktigste er at vi skaper mange sjanser. Det beviser at vi spiller bra. Av og til misbruker vi noen, men vi skaper mange, så jeg mener vi ikke har grunn til bekymring, sier argentineren til Liverpool Daily Post.

- Vi har vunnet viktige kamper uten Torres. Selvsagt er han en nøkkelspiller for oss, som vi gjerne skulle hatt på banen. Men vi har også andre spillere som kan score mål, som Keane, Gerrard og Riera. Men Fernando er selvsagt vår beste spiss, men det bekymrer meg likevel ikke om han ikke skulle rekke neste kamp. Vi kan ende opp med å score en rekke mål uten ham.

- Det er ingen grunn til å bekymre seg over dette, så lenge vi spiller bra. Og det gjør vi.

Liverpool har vunnet tre, spilt uavgjort i to og tapt en av de kampene som Torres har stått over nå i den siste skadeperioden. Men de røde har kun gjort ett mål i hver av de fem siste kampene. På den annen side kan det argumenteres med at Liverpool slo både Manchester United og Chelsea uten Torres på laget.

- Vi fortjente å vinne også mot Atletico, men mot slutten ble det viktigst å sørge for at vi ikke tapte. Vi er fortsatt i teten av gruppen sammen med Atletico, og klarer vi å vinne vår neste kamp har vi fortsatt sjanse til å vinne gruppen. Det er for tidlig å begynne å snakke om trofeer, men jeg tror vi kommer til å kjempe om de store titlene om vi fortsetter vårt gode spill, sier Mascherano.

- For to uker siden snakket folk om at vi var utfordrere etter at vi slo Chelsea, så vi vet at ting kan forandre seg fort i fotball.