- Sentrallinje i verdensklasse

Steven Gerrard og John Aldridge er enige om at det er på flankene at LFC behøver forsterkninger. Aldo ikke redd for den andre sesongen til Torres. Påstand om at Gillett ikke kan selge.

- Behøver flankespillere
I et intervju hvor Steven Gerrard oppfordrer eierne til å gi Rafael Benitez de nødvendige muskler i transfermarkedet, mener kapteinen at han ikke vil bytte bort sentrallinjen i laget med noen og underforstått at det er på flankene at Liverpool må forsterke i sommer. Den tidligere toppscoreren John Aldridge støtter Gerrard i at man behøver flankespillere av kvalitet.

- Etter min mening, er vår sentrallinje like god som noe annet i verden, hevder Stevie G. - Hvis du ser på den kvaliteten som vi har sentralt i laget, er den fantastisk. Vi har imidlertid også andre gode spillere.

- Ryggraden i laget er bedre enn hos noen andre lag i dette landet, og jeg mener at Martin Skrtel og Javier Mascherano er vært enorme tilskudd, legger Aldridge til. - Hvis vi bare kan få inn noe mer kvalitet på de plassene som trenger det vil vi ha store muligheter til neste sesong.

- Vi tapte bare fire kamper, noe som er en god statistikk når en sammenligner med Manchester United som tapte fem. Det er klart at det var de uavgjorte kampene hjemme som straffet oss hardt.

Aldridge avviser også at Fernando Torres kan gå i den fella som mange spillere nye til engelsk fotball har falt i før, nemlig at man vil slite i sin andre sesong. Scouseren tror Torres bare vil bli bedre i helrødt.

- Folk snakker om spillere som ikke presterer i sin andre sesong etter et stort første år, men jeg tror ikke det vil gjelde for Torres.

- Han har scoret så mange mål når han kommer inn fra venstre og drar ballen forbi forsvareren, slik som mot Tottenham sist helg, og jeg tror det er umulig å forsvare seg i mot. Du kan ikke stoppe det. Hvis du blokkerer veien på utsiden, vil han bare komme innover og bende ballen inn i nettet.

- Jeg tror han vil bli like god, hvis ikke bedre, til neste sesong. Hvorvidt han kan score like mange mål gjenstår å se da hva han har oppnådd i sin første sesong er fantastisk.

- Det som jeg er spesielt imponert over er måten han selv lager mål ut av ingenting. Jeg var en av dem som var avhengig av service inne i straffefeltet, men ikke han. Han får ballen og du undrer deg over hva han vil gjøre, og i neste øyeblikk er ballen i nettet.

- Han er et spesielt talent og det partnerskapet han har dannet med Steven Gerrard har vært uten plett og lyte. Den nye formasjonen som manageren har startet med passer dem begge utmerket.


Fortsatt amerikanere
Ifølge The Independent, en engelsk avis av det mer seriøse slaget, skal George Gillett og hans menn ha oversett et punkt i avtalen med medeier Tom Hicks, som hindrer Gillett i å selge ut til en tredje part.

Det har blitt hevdet at Gillett etter 90 dager fra et bud ble lagt inn, kan selge sine aksjer dersom Hicks ikke selv kommer inn og matcher budet. Siden DIC skal ha henvendt seg til George Gillett i slutten av februar, trodde man at den ene partneren ville ha mulighet til å selge til Dubai i slutten av mai.

The Independent hevder imidlertid noe annet, og at DIC nå i første omgang må vente til høsten for å se om Tom Hicks greier å overbevise sine banker om at han har finansielle muskler til å starte byggingen av en ny stadion i Stanley Park. Hicks sa nylig at arbeidet med arenaen skulle begynne i september, og at selve konstruksjonen skal starte opp i oktober.