- Silva ikke til Liverpool

Den normalt kunnskapsrike Guillem Balague hevder i dag at David Silva blir for dyr for Liverpool, og at klubben har innstilt seg på andre mål i overgangsmarkedet. Milner blir i Newcastle?

Den innsiktsfulle og anerkjente journalisten Guillem Balague, skriver i dag at Valencias stjernespiller David Silva ikke kommer til å gå til Liverpool denne sommeren, liksom medier har spekulert i. La Liga-eksperten begrunner sine spådommer med de helrødes pengemangel, samtidig som han vedgår at det nok har vært interesse for spilleren fra Liverpools side.

- Det har ikke vært kontakt mellom klubb og spiller, eller mellom Valencia og Liverpool. Jeg må si at prislappen på 25 millioner euro er for høy for Liverpool. Eduardo Macia, sjefsspeideren i klubben, er forelsket i tanken på hva spilleren kunne ha gjort i Premier League, men Liverpool har siktet seg inn på andre spillere. Det er situasjonen for øyeblikket. Ting kan imidlertid forandre seg kjapt i fotball, og ingen kan si hvilke midler som vil, eller ikke vil, være tilgjengelige i fremtiden.

Milner blir på St James? Park?
Det har gått rykter om en overgang for James Milner i sommer, da både Aston Villa og Liverpool rapporteres å være interesserte. Tidligere har det ryktes at Liverpool har tilbudt tre reservespillere i bytte for 22-åringen, hvorpå Rafa og hans bryskt ble avvist av ledelsen i Newcastle. I dag skriver Daily Mail at Newcastles manager Kevin Keegan vil beholde sitt stjerneskudd, etter at hans angivelige interesse for Tottenham-vingen Aaron Lennon skal ha kjølnet. I praksis kan dette medføre at Milner ikke blir å finne på lønnslistene på Merseyside neste sesong.