- Siste pasningen manglet

Rafael Benitez var mellomfornøyd etter 0-0 på Villa Park, og manageren gjentok at man er nære ved å signere Albert Riera. Fernando Torres blir undersøkt i morgen.

Rafa virket mellomfornøyd etter at en heller kjedelig kamp i Birmingham hadde endt 0-0 og brakte Liverpool opp på 2.plass i Premier League, etter Chelsea på målforskjell.

- Svært lite skjedde i 1.omgang, men jeg synes vi var mye bedre i etter pause, sa Liverpools manager etter kampen.

- I 2.omgang kontrollerte vi mye av kampen og vi kom fram i mange fine posisjoner, men den siste pasningen og dermed sjansene manglet. På meg virket det som om Robbie Keane ble hindret da han kom igjennom, hvis ikke burde han kanskje ha avsluttet tidligere. Robbie kan spille både på topp sammen med Torres, men har også mulighet til å skaffe seg rom hvis han spiller ute mot venstre som i dag.

- Det er nære på å være i orden, svarte Benitez på spørsmål om overgangen til Albert Riera fra Espanyol. - Han vil bli en god tilvekst for oss.

Til Liverpools hjemmeside sier Rafael Benitez at Fernando Torres skal røntgenundersøkes i morgen, etter at spissen gikk rett av banen på Villa Park etter å ha fått smerter i en hamstring. Rafa antyder imidlertid et kort opphold på sju til ti dager, uten at manageren turde å være for sikker.