- Slutt å krangle gjennom pressen

Tidligere legende på Anfield ønsker at forhold i LFC skal bli slik som da han spilte. Jason McAteer advarer mot Gérard Houllier. Liverpool interessert i nytt talent fra Barcelona.

Nicol skuffet over amerikanere
Etter mange år med suksess på Anfield har Steve Nicol gjort det godt som trener i USA, for New England Revolution. Skotten innrømmer at han er skuffet over at hans gamle klubb nå er involvert i en offentlig skittentøykast, etter at amerikanerne Gillett og Hicks har tatt over tømmene på Anfield.

- Det som gjaldt for Liverpool var at alt ble gjort etter boka. Forhold parter i mellom ble holdt innenfor husets vegger og kom ikke ut i avisene, forklarer Nico.

- Det er det som skuffer meg mest. Ryktet til klubben risikerer å få seg en skikkelig smell, og for meg er dette noe som ikke bør skje.

- Det skjedde aldri tidligere i klubben, og forhåpentligvis kan man fort komme i gang igjen med å gjøre ting på en skikkelig måte.

- Når så laget også har mistet poeng gir det alle en unnskyldning til å komme med kritikk. Å vinne kamper har en tendens til å bidra til å løse de fleste problemer, avslutter skotten.


McAteer vil ikke ha Houllier til Irland
Mangeårig spiller for Liverpool og Irland, Jason McAteer, advarer mot at hans tidligere sjef på Anfield skal bli ansatt som ny manager for det irske landslaget. Gérard Houllier er nevnt som en av favorittene til å ta over etter Steve Staunton, men det vil ifølge McAteer være et dårlig valg.

- For noen i det irske fotballforbundet kan det være at Houllier synes å være det rette og sikre valget, men han er ikke den beste løsningen, forklarer Jason.

- Hvis vi snakker om evnen til å behandle mennesker, taktiske klokskap, tilgjengelighet og kunnskap om spillet, vil Terry Venables være en som bringer mye mer med seg enn Gérard Houllier.

- Noen vil hevde at jeg er bitter etter hva som skjedde meg i Liverpool under Houllier, men dette er basert på en profesjonell vurdering, sier mannen som også har vært assistent til manageren i Tranmere.

- Jeg var mye sammen med Jamie Redknapp i forbindelse med Euro? 96, og takket være Venables hadde England en sammensveiset spillergruppe. Den minnet meg om Irland under Jack Charlton og Mick McCarthy. Spillerne trodde på ham og de var en straffekonkurranse unna å komme til finalen.

- Houllier sa alt det riktige offentlig, men han kunne fort klandre enkeltpersoner i garderoben. Han ga meg en skikkelig skjennepreken en gang foran alle de andre spillerne.

- Houllier oppnådde noe suksess i Liverpool, men det er suksess i ligaen som fansen oppfatter som det viktigste. Andre som var der lenger enn meg har sagt ting om han som ikke er særlig positive.


17-årig keeper linket
Liverpool skal være en av flere klubber som er interessert i den 17-årige keeperen Alex Sanchez, som er en del av det kjente ungdomsakademiet til Barcelona. Sanchez vil bli tilbudt profesjonell kontrakt med Barca, men flere andre håper å kunne være med i kampen om hans signatur.

Dani Pacheco spiller nå på de rødes reservelag, etter å ha blitt hentet fra Katalonia, og Sanchez innrømmer at det kan gi Liverpool en fordel når han skal bestemme seg.

- Min drøm er å spille på førstelaget til Barca, men Liverpool har også et stort navn, sier Alex. ? Jeg kjenner Dani Pacheco, som er i Liverpool, og han berømmer den engelske klubben.