- Standard Liege skremte oss

Jamie Carragher innrømmer at man ikke visste hva gårsdagens motstander i Champions League var i stand til, og at man må være glade for å ha sluppet helskinnet fra første kamp.

0-0 borte i første kamp i 3.kvalfiseringsrunde i Champions League høres bra ut, men de som så Liverpools kamp mot Standard Liege vil ikke være like beroliget. Belgierne misset straffe, riktignok feil i dømt, hadde muligens en ball over streken, og hadde i det hele tatt en rekke muligheter til å ha kunnet gjort returen på Anfield langt verre enn det utgangspunktet som nå hersker. I motsatt ende hadde ikke Liverpools en skikkelig målsjanse.

Jamie Carragher innrømmer til Liverpool Echo at man var heldige i Liege, og at man ble skremt av en motstander man ikke visste hva stod for. Laget til Rafael Benitez virket i det hele tatt dårlig forberedt. Nå er Carra bare glad for at man slapp med skrekken, at man hadde Pepe Reina i mål, og kan konsentrere seg om ligaåpningen mot Sunderland på lørdag.

- Pepe er trolig en av de beste på straffer og med hans statistikk har du god tro på at han skal redde, sier han som var Liverpools kaptein da Reina hindret nok en baklengs fra 11 meter.

- Det var en tvilsom avgjørelse, men jeg har også hørt at ballen var over linja ved et annet tilfelle slik at det kanskje gikk opp i opp.

- Vi vet at vi ikke spilte opp mot vårt beste og vi må være fornøyd med det resultatet. Det var trolig noe vi ikke fortjente, men slik er fotball og vi synes alltid å slite i denne typen kamper. Hver gang har vi imidlertid greid å komme oss til gruppespillet, og forhåpentligvis skjer det også nå.

- Det er likevel definitivt ikke over. Vi vet at det vil bli en ny vanskelig kamp i returen og det er viktig at vi ikke lar dem få et bortemål på Anfield.

- Dette er kamper som er like vanskelige som kvart- eller semifinaler siden du i realiteten ikke kjenner til lagene som du møter. Det er et overraskelsesmoment der som du ikke har når du spiller mot større klubber og de greide helt klart å skremme oss. Nå vet vi imidlertid hva de er i stand til.

- Det er aldri et dårlig resultat å komme tilbake fra en bortekamp i Europa med null baklengs, og nå må vi fullføre jobben på Anfield.

- Vi er bare glade for at vi slapp unna slik vi gjorde, og nå kan konsentrere oss om Sunderland på lørdag.