- Stoke blir vanskelige

Rafael Benitez understreker at man må behandle Stoke med respekt og at de vil bli en vanskelig motstander. Javier Mascherano og Steven Gerrard vil ikke snakke om ligagull.

Det har vært mye snakk om høyde, fysisk styrke og lange innkast før Liverpool i morgen møter et Stoke som er tilbake i toppen av engelsk fotball. Rafael Benitez understreker at man ikke har råd til å ta lett opp på pottemakerne, etter at Liverpool har vunnet sine to hjemmekamper i ligaen denne sesongen etter å ha kommet under begge gangene mot Middlesbrough og Manchester United. Midtbaneduoen Javier Mascherano og Steven Gerrard vil heller ikke høre snakk om tittelmuligheter selv om Liverpool nå har sjansen til å få sin beste sesongstart siden Premier League startet i 1992/93.

- Vi vet at Stoke vil bli en vanskelig motstander fordi at de har nettopp rykket opp i Premier League og vil være oppsatt på å gjøre det bra, ikke minst når de kommer til arenaer som Anfield, sier Rafael Benitez til Liverpool Echo.

- De har allerede hatt en god seier mot Aston Villa hjemme og har vært uheldige i et par andre kamper, slik at vi vet de blir vriene å slå.

- Hvis en ser på deres tidligere kamper har de skapt problemer for alle sine motstandere. Vi er nødt til å være beredt.

- Vi er veldig fornøyd med de resultatene vi har hatt så langt, men det er nå historie og det viktige for oss er å fokusere på den neste kampen. Det å slå United var en god prestasjon og vil styrke vår selvtillit, men nå må vi prøve å beseire Stoke.

- De spiller på en annerledes måte enn United og vil skape andre typer problemer for oss, men vi må behandle dem med den samme respekten.

- Jeg har aldri sett slike innkast før, det er utrolig, sier Javier Mascherano om kastene til Rory Delap hos Stoke. - De skaper gode sjanser på innkast også langt unna straffefeltet og er noe vi må kontrollere.

- Vi har imidlertid forsvarspillere som kan håndtere det og jeg er sikker på at det er noe det blir fokusert på under treningen, fortsetter argentineren om det store samtaleemnet foran møtet med høyvokste Stoke-spillere.

- Siden jeg ble suspendert for Argentina kunne jeg komme tidlig tilbake og være 100% klar mot United. Det var godt for både meg og laget og vi nøt den seieren. Nå må vi bare tenke fram mot neste kampen og det er alt for tidlig å snakke om tittelmuligheter.

- Vi har imidlertid startet bra og vil prøve å gjøre det vi kan, og da må en prøve å vinne alle kampene hjemme. Vi gjorde også noen feil mot United og som vi må prøve å unngå fremover, samtidig som vi viser den samme viljestyrken og det positive vi gjorde i det oppgjøret.

- Det er lett å ta av, men det er for tidlig å komme med noen påstander nå, føyer kaptein Steven Gerrard til. - Vi har gjort det tidligere, og senere sviktet.

- Jeg tror vi har bedre sjanse til å komme nærmere denne sesongen, men det er det lengste jeg vil gå. Jeg ønsker ikke å skape ekstra forventninger.

- Vi er fortsatt bare i den andre måneden av sesongen. Planen er å fortsatt ha en sjanse når det er fem eller ti kamper igjen.