- Torres blir værende

Pepe Reina blir i dag sitert på at han føler seg sikker på at landsmann Fernando Torres blir værende i klubben, hvor han også selv akter å bli. Ny keeper linkes.

Fernando Torres har en fantastisk debutsesong bak seg, hvori han ble tidenes mestscorende utlending i en førstesesong noen sinne. Slikt går ikke upåaktet hen i engelske medier, hvor spanjolen har blitt satt i sammenheng med den pengesterke London-klubben Chelsea, som enkelte har hevdet at har kommet med et bud pålydende ?50 millioner. Landsmann og lagkamerat Pepe Reina skjelver imidlertid ikke i buksene av den grunn, og føler seg sikker på at toppscoreren kommer til å bli værende. Dette hevder Reina i samtale med den spanske avisen Diario de Sevilla.

- Jeg tror ikke at Fernando vil ønske å forlate oss og, mest av alt tror jeg ikke Liverpool er villige til å selge. Jeg synes slike historier er ganske typiske i perioden rett etter turneringene er ferdigspilte. Selvsagt vil store spillere jages av store klubber, men jeg tror han anser Liverpool som en stor klubb.

- Jeg kan forsikre dere om at for ?50 millioner vil Liverpool verken sette seg ned eller forhandle.

Videre understreker Reina at også han selv blir værende. Det kraftfulle keeperesset har blitt linket til Atletico Madrid den siste tiden, og rapporter i vinter tydet på at også Valencia er ivrige etter å hente sisteskansen tilbake til hjemlandet.

- Min familie, inklusive meg, er veldig fornøyd i England. For øyeblikket ønsker vi å være her I lang tid, for å nyte denne storslåtte fotballen.

Ny målmann linkes
Liverpool har tidligere blitt satt i sammenheng med Birminghams keeper Maik Taylor. I dag linkes en annen rutinert sisteskanse, i form av Bordeaux? førstevalg Ulrich Ramé, det rapporterer Setanta Sports på sin nettside i dag. 35-åringen, som har landskamper for Frankrike, vil bli andrevalg bak Pepe Reina om han skulle ankomme.