- Torres er årets spiller

Alvaro Arbeloa er ikke i tvil om hvem han mener bør bli valgt som Årets spiller i Premier League sesongen 2007/2008; landsmannen Fernando Torres.

Snakker Torres sin sak
Alvaro Arbeloa er ikke i tvil. Lagkamerat og landsmann Fernando Torres er årets spiller i Premier League. 

Det er like før de nominerte til den gjeve årets spiller-tittelen blir offentliggjort, og Liverpools Fernando Torres er uten tvil en av de største favorittene til tittelen, og det i sin første sesong i England. Torres er den første Liverpool-spilleren siden Robbie Fowler som scorer 20 mål på en sesong og Alvaro Arbeloa er ikke i tvil om hvem han mener fortjener tittelen mest. 

-  Fernando vil få tøff konkurranse fra Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo, men Fernando har oppnådd så mye i sin første sesong at jeg tror det blir avgjørende. Ronaldo spiller på et høyt nivå, og det ser ut som dalt han forsøker på lykkes. Men likevel er det Fernando som er min favoritt, sier Fernandos landsmann i forsvaret.

Arsenals Alexander Hleb og Chelseas Joe Cole er andre spillere som har imponert Arbeloa denne sesongen.

- Men den beste er vår spiss og toppscorer. Fernando har vært utrolig god for oss i sin første sesong i Premier League. Jeg er sikker på at han vil bli foretrukket framfor de tre andre som blir nominert. Fernando er et stort idol på Andield, der han også har scoret sine fleste mål, sier Liverpools spanske forsvarer.