- Torres har scousermentaliteten

Luis García forklarer hvorfor Fernando Torres grunnet sin mentalitet passer som fot i hose i Liverpool. Parry hedres.

Som en del av LFC?s Magazines ?The Torres Story? har tidligere Anfield-favoritt Luis García latt seg intervjue. Han sier at han ikke trengte overbevise Torres om at Anfield var stedet å dra, samtidig som han fremhever Fernandos lærevilje som en årsak til hans tilpasningsdyktighet.

- Jeg behøvde ikke selge ham noe, siden jeg ikke trengte. Liverpool er en av de beste byene jeg noen gang har vært i, med noen av de mest lidenskapelige folkene. Fernando visste allerede om denne ånden og sjelen fra før av, og jeg tror det var hvorfor han valgte Liverpool.

- Fernando forstår at hvis man har noe til felles med folkene man spiller for, kan det bare være bra for laget. Jeg har snakket med ham en hel del siden starten av forrige sesong. Når enn jeg ringer ham, starter jeg alltid praten på engelsk. Jeg sier ting som ?how are you??, og han vil besvare meg på engelsk. Første han gjorde dette, overrasket det meg, siden han akkurat hadde flyttet.

- Men Fernando lærer fort, så jeg burde ikke bli overrasket. Fernando har holdningene til en scouser, så kanskje begynner han en dag å snakke som dem!

Om forskjellene mellom La Liga og Premier League, samt samspillet Gerrard og Torres imellom, har Luis García følgende å si:

- Kampene handler mer om kontringsspillet, og ballen beveger seg fra en ende av banen, til den andre veldig hurtig.

- Dette er perfekt for Fernando siden han er rask og kan gire opp ting på den offensive banehalvdel. Stevie (Gerrard) og Fernando jobber bra sammen siden Fernando innehar hurtigheten til å lese Stevies pasninger. Samtidig vet Stevie at hvis han prøver å spille en gjennombruddspasning, vil Fernando ha fart nok til å løpe opp ballen og lage en sjanse.

Rick Parry hedres
Liverpools direktør Rick Parry vil mandag motta en ærespris fra Liverpool University for sitt engasjement innen fotball. Liverpools offisielle hjemmeside siterer direktøren på følgende i sammenheng med prisen:

- Jeg er veldig stolt over å motta slik en prestisjetung ære, og er ekstremt takknemlig overfor University of Liverpool for at de tildeler meg en ærespris.