- Torres ikke til salgs uansett beløp

Liverpool-eier Tom Hicks sier i et eksklusivt intervju med Liverpool Echo at klubber som håper å prise Fernando Torres bort fra Anfield like godt kan gi opp.

Tom Hicks ser ut til å ha slått den siste spikeren i kista for Chelseas drømmer om å prise Fernando Torres bort fra Liverpool. Amerikaneren sier til Liverpool Echo i dag at ikke engang et bud over £50M vil være nok til at klubbens eiere gir slipp på lagets toppscorer.

- Det finnes ingen pris som gjør at vi vil vurdere å selge Fernando Torres. Chelsea-ryktene i media er regelrett tøv, utbasunerer texaneren.

Både manager Rafael Benitez, daglig leder Rick Parry og Torres selv har kategorisk slått fast at det er uaktuelt med et salg. Likevel har spekulasjonene i media fortsatt. En tabloidavis hevdet at Chelsea ville legge inn et bud på £40M, mens en annen påsto at en av Liverpools eiere var villige til å selge. Men selv om konflikten mellom klubbens eiere er åpenbar for alle, gjør Hicks det helt klart at begge eierne er enige om at fremtiden til Torres ligger på Anfield.