- Torres kan bli en legende

Ian Rush forsøker å forklare hvorfor Torres scorer så mye som han gjør, samtidig som han kommer med flatterende sammenligninger med tidligere storscorere. Toure mener Liverpool frykter Arsenal.

I forkant av Champions League-kampene denne uka, sitter praten løst hos mange. Dette gjelder også for Liverpools mestscorende spiller noensinne, Ian Rush, som i dag uttaler til UEFAs nettsted at nåværende toppscorer, Fernando Torres, kan bli en legende liksom ham selv, Michael Owen og Robbie Fowler.

- Torres har noe som gjør ham veldig spesiell. Han har hurtighet og kan score mål. Når du har hurtighet, og kan skyte med begge bein, liksom han kan, vil du alltid skape problemer for din motstander. Forsvarere kan aldri være sikre på hvilken fot han vil bruke; det er hva som gjør ham spesiell.

Da Torres scoret sitt mål mot Everton søndag, var det hans 21. ligamål for sesongen. Ingen Liverpool-spiller har passert 20 ligamål siden Robbie Fowler passerte det imponerende antallet mål i 1995/96-sesongen. Slikt får Ian Rush til å trekke frem godord om og sammenligninger med legender og spanjolen.

- Han har vært fantastisk, og han har trolig vært en åpenbaring, for å være ærlig. Om han gjør det samme neste sesong, og i sesongene etter, må man sammenligne ham med spillere som Fowler og Owen.

Om onsdagens kamp mot Arsenal, uttalte Rush seg optimistisk på Liverpools vegne, og han tror det at The Reds avslutter med hjemmekamp kan bli tunga på vektskåla.

- Jeg tror kampen vil bli veldig tett, og Liverpool vil ha fordelen, enkelt og greit grunnet returkampen. Jeg tror de vil møte Arsenal i første kamp, og bare forsøke å stå imot. Om du lar Arsenal spille, er de en fryd for øyet, og jeg føler at Liverpools oppgave vil bli å hindre dem i å spille. Om de får et uavgjortresultat, tror jeg de kan vinne hjemme på Anfield. Atmosfæren og støtten Liverpool vil oppleve der, vil gi dem et overtak.

- Liverpool frykter oss
I forbindelse med den kommende kampen Arsenal og Liverpool imellom, blir midtstopper Kolo Toure i dag sitert av Sky på at han tror Liverpool vil frykte hans lag:

- Det er en spennende trekning. Forrige sesong spilte vi mot dem fire ganger, og vi viste hvor sterke vi var; vi slo dem i tre av kampene.

- Det kommer til å bli veldig tett, det vet vi, men vi har kvaliteten, og jeg tror det vil være redde for å møte oss. Vi trenger å vise dem at vi har fortsatt med å forbedre oss, og er enda sterkere enn forrige sesong.  Vi er vant til å møte dem, så vi vet at vi har en krig i vente.