- Torres må kjempe om plassen sin

Benítez forsvarer benkingen av Torres. Spissen må kjempe om en plass på laget. Rafa ber Spanias landslagsledelse om å være forsiktig med spilleren i onsdagens privatlandskamp.

Rafael Benítez mener Fernando Torres ikke kan forvente å være garantert en plass i startoppstillingen. Spissen startet på benken mot Bolton, men kom inn da det gjensto en halvtime.

Torres er fremdeles et stykke unna formen. Det viste opptreden mot Tottenham i midtuken. Benítez var imidlertid mer fornøyd med 24-åringens bidrag mot Bolton. Der sto han for en målgivende pasning og hadde også et par brukbare muligheter selv til å score. Meldingen fra Benítez er at en av verdens beste spisser må finne seg i å kjempe om en plass på laget.
- Spillerne må konkurrere om plassene på laget, det være seg Torres eller noen andre, uttaler Benítez. 

- Torres må forbedre seg. Dersom han gjør det, og han er i form, så vil jeg bestemme hva jeg skal gjøre, selv om jeg forventer å bli kritisert.

- Jeg må ikke forklare Fernando hvorfor han ikke spilte. Det var veldig klart. Laget hadde spilt bra, og han må kjempe om plassen sin.

- Han spilte godt da han kom innpå, men det gjorde også andre spillere som ble byttet inn.

- Det er nøkkelen dersom vi vil ha en vinnermentalitet og et vinnende lag.

Torres har blitt tatt ut til Spanias privatlandskamp mot Chile til tross for at han kun har spilt 105 minutter siden han ble skadet i forrige landskamp for snart fem uker siden. Rafael Benítez ber Spanias landslagsledelse om å være forsiktig med spilleren.

- Torres slutter seg til Spania. Jeg er ikke glad, men jeg kan ikke gjøre noe med det. Vi snakker med landslagssjefene, og vi ber dem om å beskytte spillerne våre.

- Vi har bedt det spanske støtteapparatet om ikke å ta noen sjanser, at de beskytter spilleren.