- Torres-ryktene er avisenes verk

Parry bebreider visse aviser for ny rykteflom rundt Torres. Alonso-rapporter forundrer Anfield-ledelsen. Papirarbeid gjenstår i Dossena-overgangen. Torres drømmer om EM-tittel.

Rick Parry er ute i dagens Liverpool Echo for å gjenta sine uttaleser til BBC Sport i går, om at Fernando Torres slett ikke er til salgs. Han understreker også at påstandene om et Chelsea-bud er fiksjon iscenesatt av pressen.

- De eneste som har vist interesse for Fernando Torres er visse aviser. Vi har ikke hatt noen form for kontakt med Chelsea. Spekulasjoner som tilsier noe annet er rett og slett løgn. Og dersom Chelsea skulle ta kontakt med oss, vil de få et klart svar. Fernando Torres er ikke til salgs, uttaler Parry.

Forundring over Alonso-påstander
Ifølge Echo skal også Liverpool-ledelsen være svært forundret over påstandene i Il Corriere dello Sport, om at Juventus har økt sitt bud på Xabi Alonso til 18 millioner euro, og at Liverpool skal ha akseptert dette. Ifølge lokalavisen er det fortsatt rom for forhandlinger, men klubbene skal i går ha stått "milevis" fra hverandre i verdsettingen av spilleren.

Juventus skal også slite med å stable sammen nok penger til en Alonso-overgang, etter at de brukte £18M på å sikre seg Palermos brasilianske spiss Amauri. Liverpool forlanger i følge Echo £15M for Alonso.

Papirarbeid gjenstår i Dossena-overgangen
Overgangen til venstrebacken Andrea Dossena fra Udinese til Liverpool er fortsatt ikke bekreftet. Echo skriver at man ikke forventer problemer med overgangen, men avslører at det fortsatt gjenstår noe papirarbeid før alt er i boks.

Torres drømmer om EM-tittel
Fernando Torres vant ingen titler med Liverpool denne sesongen. I forkant av dagens kamp mot Sverige sier han at han gjerne skulle tatt hjem EM-tittelen for å veie opp for den skuffelsen.

- Jeg er stinn av selvtillit etter en god sesong, men jeg er desperat etter å avslutte sesongen med en tittel. Det ville være en fantastisk prestasjon av Spania om vi skulle gå til topps, og jeg tror vi er kapable til det, uttaler han til Press Association.

- Det var vanskelig å komme over tapet i Champions League-semifinalen. Det var bittert og skuffende. Det har vært hardt å svelge, ettersom vi trodde vi kunne nå finalen. Men jeg er sikker på at vi vil slå tilbake neste sesong, med en sterkere tropp tar vi sikte på å kjempe både om ligatittelen og i Europa.

- Det vil være en katastrofe om vi ikke klarer å kjempe om EM-tittelen, og kritikken vil hagle hjemme i Spania om vi ikke greier det. Forventningene er høye nå, ettersom vi har en tropp med stort potensial. Jeg håper dette kan bli Spanias år. Vi er en gruppe unge spillere som ønsker å skrive oss inn i historiebøkene. Vi vet vi er i stand til det. Holder vi koken, kan vi vinne denne turneringen.

Torres uttaler seg også om påstandene om at han nektet å da landslagssjef Luis Aragones i hånda da han ble byttet ut tidlig i 4-1 seieren mot Russland.

- Jeg var sint på meg selv, og det er ikke sant at jeg nektet å ta treneren i hånda. Luis var seks meter fra meg. Vi var ikke så nærme hverandre at jeg kunne ta ham i hånda, og jeg har aldri vist manglende respekt for treneren.

- Jeg vet jeg aldri er sint i mer enn 30 sekunder. Jeg hadde også lagkamerater på benken som ikke fikk spilletid i det hele tatt. Vi er alle sammen om dette. Det handler ikke om bare en spiller.