- Trio vil utgjøre en forskjell

Mascherano, Babel og Lucas styrker stallen. Stevie G håper på kjøp før overgangsvinduet stenger. Han vet laget har mer å gå på spillemessig. Rafa mener Torres må få mer beskyttelse av dommerne.

Javier Mascherano, Ryan Babel og Lucas Leiva har returnert fra de olympiske leker. Steven Gerrard mener trioen vil styrke Liverpool betraktelig.
- Man kan se at troppen nå begynner å se sterkere ut med Ryan, Javier og Lucas tilbake. Manageren har mange flere valgmuligheter nå.

- Det er fremdeles noe tid igjen av overgangsvinduet. Jeg tror at på den tiden vi vil se at spillerstallen vår kommer opp i full styrke.

- Jeg tror det blir en ny tilvekst før fristen. Manageren har åpenbart øynene på to eller tre ulike spillere. Jeg tror det vil hjelpe oss dersom et nytt ansikt kom inn.

Liverpool møter Standard Liège i Champions League-kvalifiseringen i morgen. Kapteinen innrømmer at de røde har mye arbeid foran seg for å sikre en plass i gruppespillet.
- Noen ganger trenger man et spark bak, tilsvarende det vi fikk mot Liège. Man ønsker ikke å ta fatt på sesongen litt selvtilfreds, og ingen kan argumentere mot det faktum at Liège var det beste laget den kvelden.

- Det var ganske sikkert en vekker for oss. Det beste ved det var at vi ikke ble slått. Vi er fremdeles med i oppgjøret, og vi vet at på Anfield kan vi spille mye bedre. Liège vil også få det vanskeligere.

Gerrard sikret Liverpool en 2-1-seier mot Middlesbrough med en scoring dypt inn påi tilleggstiden. Han håper at karakterstyrken laget viste i den kampen er et godt tegn for hva som vil komme i 2008/09.
- Forrige sesong tapte vi bare én kamp hjemme, men spilte for mange uavgjort, noe som ikke er godt nok. Man trenger en plettfri hjemmeform.

- Vi har maksimum poeng fra våre to kamper, og vi har fremdeles ikke spilt noe nær nivået vi er kapable til. Vi vet vi kan forbedre oss, men vi holdt det gående mot Middlesbrough og viste stor karakterstyrke.

Torres trenger beskyttelse
Rafael Benítez ber om at Fernando Torres får større beskyttelse av dommerne. I kampen mot Middlesbrough på lørdag var spissen involvert i flere situasjoner med Robert Huth og Emanuel Pogatez. Rafael Benítez er skuffet over at dommer Mike Riley ikke slo hardere ned på behandlingen spissen fikk av Boros stopperduo.
- Vi er ikke fornøyde. Vi skal se på video og analysere ting. Torres vet at han må holde det gående mot store, sterke forsvarere. Dommerne vet at de må beskytte spillere som besitter kvalitet. Så får vi se, uttaler Benítez til The Guardian.