- Trist at Crouch forsvinner

Peter Crouch har bestått den medisinske testen i Portsmouth, og nå jakter Rafael Benitez en ny spiss. David Villa er et av alternativene, men manageren tror det blir vanskelig å få tak i ham.

Liverpool-manager Rafael Benitez uttalte i går kveld til klubbens egen TV-stasjon, LFC TV, at han synes det er trist at Peter Crouch forlater Anfield. Spissen har bestått den medisinske testen på Fratton Park, og detaljene for £11M-overgangen skal nesten være i havn. Kilder i England tror nå at overgangen vil være et faktum i løpet av morgendagen.

- Peter Crouch er en god proff og en flott person. Vi ønsket at han skulle bli, og vi tilbød ham en ny kontrakt. Men noen ganger må du bare forstå spilleren. Han ønsket mye spilletid, og med Fernando Torres som førstevalg ville det bli vanskelig å innfri det ønsket, sa Rafa til LFC TV.

- Jeg har forståelse for Peters situasjon. Men han gjorde det veldig bra for oss, og vi har hele tiden støttet ham når folk tvilte på om det var riktig at vi hentet ham til Anfield, la han til.

Benitez bekreftet at han ser seg om etter en ny spiss nå som Crouch drar, og avslørte at David Villa står på hans ønskeliste. Men spanjolen innser at det kan bli svært vanskelig å sikre seg Valencias store stjerne.

- Vi har Torres, Andriy Voronin, Dirk Kuyt, Ryan Babel og Steven Gerrard, som alle kan bekle en spissrolle. Men vi vil prøve å hente inn en ny mann. Villa er en spiller som jeg vet alt om, og han står på vår liste. Men det blir kanskje vanskelig.

Benitez uttalte også at han håper å sikre seg Gareth Barry fra Aston Villa før Liverpool-troppen setter kursen mot treningsleiren i Sveits kommende søndag.