- Tror det blir tøffere for Torres

Rafael Benítez tror Liverpools toppscorer vil få det tøffere neste sesong, ettersom alle nå vet hva han står for. Rafa vil helst få ordnet spillerkjøp raskt. FA-cupfinale for Fowler?

Fernando Torres har vært en gedigen suksess i de røde trøya etter rekordovergangen fra Atletico Madrid. Liverpools nummer 9 har scoret hele 23 ligamål denne sesongen, og bryter stadig scoringsrekorder. Manager Rafa Benítez er naturligvis storfornøyd med hva 24-åringen har utrettet så langt i klubben, men spår at det blir tøffere neste sesong.

- Fernando har vært fantastisk, og han har klart å score så mange mål uten å ta straffespark. Det er flott for både klubben nå og for fremtiden, og han vil score mange fler for oss. Det vil nok bli tøffere for Torres neste sesong, ettersom forsvarerne vil ha studert han og jobbet med å kunne stoppe han, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Men også Torres kan forbedre seg. Han har en god innstilling, og kan håndtere det forsvarerne vil gjøre. Det vil ikke bli enkelt for ham å score så mange mål som dette igjen, og det vil åpenbart bli vanskeligere for han. Så lenge han scorer bra med mål, samtidig som lagkameratene hans som denne sesongen har scoret en del også forbedrer seg og putter flere, så skal det gå greit for oss.

Rafa ønsker å få nye spillere raskt på plass
Når Liverpools sesong nå på sett og vis er avsluttet, vil man begynne å se frem mot neste sesong, og hente inn forsterkninger som kan gjøre det mulig å kjempe med Manchester United og Chelsea om ligatittelen. Manageren håper å få på plass de nye spillerne så fort som mulig, så de nye spillerne vil ha mulighet til å bli kjent med sine lagkamerater gjennom en full sesongoppkjøring.

- Vi vil ikke jobbe med å hente nye spillere i juni og juli, men vil prøve å kjøpe dem allerede i mai om det er mulig, blir Benítez sitert i britiske tabloider.

- Vi vil ikke vente til august, og jeg tror vi vil få gjort ting bra før den tid. Kanskje vil dere få se beviser på det i de kommende ukene. Det vil hjelpe meg om nye innkjøp blir gjort tidlig, for dersom du vet hvordan situasjonen er har du kontroll foran sesongforbederelsene. Rick Parry vet hvor viktig det er med tidlige avtaler, og en samtale vi hadde om dette for noen dager siden var veldig positiv. Vi prøver å få i orden våre overgangsmål. Han vet at vi ønsker å kjøpe spillerne med en gang.

Denne maimåneden kan med andre ord likevel bli spennende, selv om de røde ikke har muligheter til å fylle opp troféskapet på Anfield.

FA-cupfinale for Fowler?
Robbie Fowler har slitt med store skadeproblemer etter overgangen til Cardiff i fjor sommer, men skal nå være på bedringens vei. Cardiff er som kjent klar for FA cupens finale, der de skal møte Portsmouth 17. mai. Med litt hell og hard trening er det mulig vi får se den tidligere storscoreren på Wembley om tolv dager.

- Vi kan gi ham ti dager med hard trening, som han behøver, og så ta en avgjørelse på det, sier Cardiff-sjef Dave Jones.

- Det er også muligheter for at vi kan få testet hoften hans, og se om den holder. Dersom den gjør det er det fantastisk, og vi vil kunne bruke en spiller som kan gjøre mål for oss.