- Uaktuelt for DIC å høyne budet

Echo skriver at DIC ikke vil høyne sitt bud på George Gilletts andel av Liverpool FC ytterligere, etter å ha tilbudt amerikaneren en profitt på £80M i går kveld. Share Liverpool FC fortsatt optimister.

Liverpool Echo skriver nå at George Gillett vurderer et sterkt forbedret tilbud fra DIC. I likhet med The Daily Telegraph melder også Echo at Gillett kan forlate klubben med en profitt på hele £80M om han takker ja.

Tony Barrett i Echo skriver at Gillett vil tjene £203 045 per dag i de 394 dagene han har sittet med makten i Liverpool FC om han selger seg ut til denne prisen.

Echo hevder at DIC har indikert at det er uaktuelt å øke budet ytterligere, selv om de fortsatt er interessert i å kjøpe Liverpool FC.

Gillett hadde sine advokater til stede på gårsdagens møte i London, mens DIC var representert ved Amanda Staveley. Echo bekrefter at Rick Parry også var tilstede, etter å ha blitt invitert dit av både DIC og Gillett. Grunnen til at Gillett ikke var i stand til å møte selv, skal være at han er hjemme i Vail i Colorado hvor han er i ferd med å komme til hektene etter en sykdomsperiode. Han skal imidlertid ha vært i konstant telefonkontakt med alle parter under møtet.

Kilder som står Gillett nær hevder at summen på £80M ikke medfører riktighet, og insisterer på at tilbudet vil gi amerikaneren en profitt i størrelsesorden £40M. Uansett er det ikke tvil om at DIC har strukket seg langt i forhold til det opprinnelige tilbudet som ville ha gitt Gillett en profitt på £25M for hans andel av klubben.

Fremtiden til Liverpool FC er fortsatt høyst usikker. Dersom ikke en av partene firer på kravene vil trolig den nåværende situasjonen fortsette i uoverskuelig fremtid. Dette til stor ergrelse for mange Liverpool-supportere, og supporterunionen Spirit of Shankly planlegger som kjent nye protester mot de amerikanske eierne under kveldens kamp mot West Ham.

Share Liverpool FC gir ikke opp
Rogan Taylor, som leder Share Liverpool FC, sier til Echo at han følger utviklingen nøye.

- Vi vil fortsette å følge utviklingen, og vi kommer til å stå på videre med vårt seriøse og robuste forslag. Vi ønsker at fansen skal bestemme over klubben, og vi er rede til å snakke med eierne for at dette skal bli en realitet, sier han.

- Jeg er sterk i troen på at Share Liverpool FC vil spille en betydelig rolle i fremtiden. Stadig nye fans slutter seg til oss, legger han til.