- Usikker på Liverpool

Rio Ferdinand innrømmer at han ikke het vet hva de røde fra Anfield vil stå for som en mesterskapsutfordrer. Morgendagens reservelagskamp i fare for å bli avlyst.

Erfaring eller ikke
Liverpool og Chelsea har ikke greid å riste av seg et noe ustabilt Manchester United så langt i sesongen, og de regjerende mesterne er seks og fem poeng foran med en kamp mer spilt. Det vil ikke være første gang at Man U kommer bakfra, men det er sjelden de siste årene at Liverpool har vært med oppe i toppen. Rio Ferdinand vet ikke helt hvordan han skal tolke de nye tittelutfordrerne.

- Erfaring er en nøkkel når det er snakk om innspurten, men noen ganger kan det også være en fordel hvis du ikke vet hva som venter deg siden du går til situasjoner uten frykt, forklarer Ferdinand til Daily Mail om rivalen noen mil lenger vest. - Da forutsetter jeg at Liverpool er med og kjemper helt inn.

- Vi var ikke i teten tidlig i sesongen i fjor og det skadet oss ikke, men vi må nå begynne å vinne mer regelmessig.

- Det vil gjøre at vi kommer opp og er med i tetbildet. Vi vet vi er i stand til det, slik at det er ingen grunn til å få panikk. Vi vet at vi har kvalitetsspillere og vi vet at vi er gode nok til å vinne trofeer.

- Vi har fortsatt tro på at vi kan være ubeseiret over en periode på ti eller 20 kamper. Vårt mål nå er å ha kontakt ved juletider, og siden sette inn støtet.

Avgjørelse kl 12.00
Det kalde været i England de siste dagene har gjort at det vil bli en inspeksjon av banen i Warrington i morgen kl 12.00, for å sjekke om den planlagte kampen senere på kvelden mellom reservelagene til Liverpool og Blackburn vil bli spilt.