- Utvisningen hadde ingen betydning

Matchvinner Dirk Kuyt mener at Liverpool ville vunnet kampen mot Wigan selv om Antonio Valencia ikke hadde blitt utvist. Benitez både enig og uenig med Bruce.

Dirk Kuyt ble matchvinner mot Wigan i ettermiddag, og tomålscoreren ble av liverpool.no også kåret til banens beste spiller. Selv takker hollenderen imidlertid sine lagkamerater for seieren.

- Det var utrolig. Vi viste enorm karakterstyrke, og det hjalp oss til å komme bakfra og vinne kampen, sier duracell-kaninen til liverpoolfc.tv.

- Vi visste at dersom vi fortsatte og prøve så ville vi score mål, og det viste seg å holde stikk. Vi trodde hele tiden at vi kunne vinne.

- Vi spilte ikke spesielt bra i begynnelsen av kampen, men vi fikk med oss de tre poengene til slutt, og det er det viktigste for oss.

Kuyt er uenig med Wigan-manager Steve Bruce i at utvisningen av Antonio Valencia ett kvarter før slutt ble utslagsgivende.

- Vi ville selvsagt få noen ekstra sjanser når vi spilte mot ti mann, men jeg tror det var vår harde jobbing som utgjorde forskjellen mot slutten.

- Vi gjorde alt vi kunne for å slå dem, og det er godt å score mål. Men det viktigste var å vinne kampen, og det gjør meg lykkelig at vi klarte det.

Rafa: - Vi fortjente seieren
Rafael Benitez uttalte til Sky Sports etter kampslutt at Liverpool fortjente de tre poengene de tok mot Wigan, selv om seieren satt langt inne.

- Dersom man analyserer hele kampen, så spilte vi bra. Men i den perioden vi spilte best slapp vi inn det andre målet. I andre omgang var det enveiskjøring. Vi angrep, angrep og angrep. Det var bare et spørsmål om tid. Vi har sterke spillere som tror på seg selv, og vi fortsatte å skape sjanser og til slutt kom målene.

Benitez er enig med Steve Bruce i at det første gule kortet til Antonio Valencia var strengt idømt, men synes likevel utvisningen var grei.

- Vi sparket kanskje ballen først på det frisparket, så det var mer vår feil enn deres. Men det andre gule kortet burde i mine øyne vært direkte rødt. Det var en svært farlig takling.