- Verdens beste spisspar

Fabio Cannavaro og Italia er engstelige for duoen Torres og Villa. Van der Vaart den siste på Liverpools ønskeliste. Ny side til støtte for Ray Kennedy. Johnson støtter AFC Liverpool.

Frykter spansk duo
Fabio Cannavaro, verdensmesteren som har mistet EM for Italia med en skade, frykter Fernando Torres og David Villa foran kveldens kvartfinale. Villa er turneringens toppscorer etter bl.a. hattrick mot Russland, som venter vinneren i semifinalen, mens Torres også har fått vist at han har formen inntakt etter en glimrende første sesong i Premier League.

- Disse to utgjør den beste duoen i verden, mener Cannavaro. - De er så gode, at de bare behøver en sjanse for å score to mål(!)

- Som fotballspillere er de også ulike, slik at vi må være veldig forsiktige. Jeg er glad jeg slapp å spille mot dem i VM.

- Det forandret stemningen, sier forsvareren om lagkameratenes seier mot Frankrike. - Før var alle mot oss, nå tror folk i Italia på oss igjen. Det er viktig for oss å vite.


Kamp om van der Vaart
Ifølge Chris Bascombe i News of the World er Rafael Benitez interessert i å sikre seg Rafael van der Vaart. Etter flere vanskelige sesonger har playmakeren i HSV planer om å komme seg til en stor klubb, og selv om nederlenderen med spansk mor tidligere har uttrykt ønske om å flytte sørover skal det være engelske giganter som står først i køen.

Bascombe mener at Chelsea har hatt ham i kikkerten lenge, mens Manchester United også vil være aktuelle dersom det ender med at man har en stor sjekk for et eventuelt salg av Cristiano Ronaldo som brenner i lomma.

Rafael Benitez jobber hardt med å få mest mulig ut av et begrenset sommerbudsjett, og har som mål å i hvert fall sikre seg et stort offensivt navn innen sesongen starter. David Silva og Stewart Downing skal være andre som vurderes.


Støtte til Ray Kennedy
Den tidligere storspilleren og legenden Ray Kennedy har i mange år slitt med Parkinsons sykdom. Det er nå blitt opprettet en egen webside hvor man har muligheter til å gi sin støtte til "Razor".


Røde amatører
David Johnson har gitt sin større til AFC Liverpool, som neste sesong vil spille i Vodkat League. AFC Liverpool er ment som et alternativ spesielt for de som ikke har råd til å gå på Anfield for å se side røde helter live.

- Jeg synes det er en glimrende idé, sa Johnno på LFC TV.

- I for mange tilfeller er det slik at fedre ikke lenger har råd til å ta med seg barna på kamper, og for meg var det en gang en stor del av hvordan jeg lærte the Liverpool Way og kunne synge sangene.

- Dersom fedre nå kan ta meg seg ungene for å lære dem det vi en gang lærte i Boys Pen, da høres det bra ut for meg.

Primus moter i AFC Liverpool, Alun Parry (som det var intervju med i siste The Kopite), er glad for støtten fra den tidligere storscoreren i LFC.

- Vi er stolte over å få støtte fra David Johnson og at han ønsker seg en billett for å komme og se på oss. Vi vil anbefale David vår første kamp mot St. Helens på onsdag 16.juli, sier Parry.

- Vi ser fram til å se ham på kampen og han vil få en mottakelse som røde legender kan forvente seg fra trofaste røde supportere.