- Vi er bedre enn forrige sesong

Javier Mascherano mener at Liverpool har bedre spillere enn i fjor og at man vil kjempe om titler, samtidig som han stiller seg blant beundrerne av Steven Gerrard etter tre poeng i Marseille.

Nok en gang snudde Liverpool en kamp hvor man har kommet under denne sesongen, og nok en gang ble det et godt resultat uten at spillet glitret. Tre poeng mot Marseille ble sikret etter to scoringer av Steven Gerrard.

Før kampen hevdet treneren hos motstanderen Eric Gerets, at Liverpools spillere var som Duracell-kaniner man bare trakk opp og så løp de ustoppelig. Etter en enorm innsats mot Manchester United vil det likevel være riktig å si at selv Javier Mascherano av og til må få ladet opp sine batterier etter en tammere innsats i Frankrike, mens kollega Lucas heller ikke imponerte da han fikk muligheten på bekostning av Xabi Alonso.

- Stevie er en vinner og det er en glede å spille sammen med ham og sørge for at han kan ta ansvar, uttalte lille Javier til Liverpool Echo etter kampen på Stade Vélodrome.

- Han er en virkelig spesiell spiller og det er ikke mange som kan gjøre så mye for sitt lag og scorer de målene som han gjør.

- Det var en god seier for oss. Det var vanskelig fordi vi ikke spilte like bra som mot Manchester United, men det er viktig å begynne gruppespillet med tre poeng.

- Marseille spilte virkelig bra og de hadde fansen i ryggen og det er aldri lett å spille borte, spesielt i Champions League.

- Det viktigste var likevel resultatet. Marseille har noen veldig gode angrepspillere, som spiller godt mellom lagdelene og gjorde det vanskelig for oss. Vi greide ikke å kontrollere deres beste spillere så godt som vi kunne ønske, men Stevie utgjorde forskjellen i vår favør.

- Forrige sesong var vi svært nære ved å nå finalen i Champions League. Nå har vi en bedre tropp med bedre spillere enn forrige sesong, og jeg tror vi kan kjempe om titler denne sesongen.