- Vi er gode nok til å slå Atletico

Rafa er forsiktig optimistisk foran en uke med viktige bortekamper mot Atletico og Chelsea. Benayoun, Gerrard og Keane forventes å bli friske av småskader. De røde til Madrid i morgen.

Til Liverpools hjemmeside sier Rafael Benitez at hans lag viser den rette innstilling og viljestyrke om dagen til å vinne kamper. De røde vil stille med et sterkt lag mot Atletico, og man vil først tenke på helgens toppoppgjør i Premier League mot Chelsea etter at kampen i Madrid er blitt spilt. Manageren sier at Yossi Benayoun, Steven Gerrard og Robbie Keane sliter med småskader, men en regner med at alle tre vil bli spilleklare. Etter det liverpool.no forstår, var Keane også tvilsom til kampen mot Wigan på lørdag etter å ha fått en kraftig smell i ankelen under landskamp med Irland, men at spissen selv erklærte seg frisk før ligamøtet på Anfield.

- Jeg har tro på at mine spillere kan greie å få til de resultatene vi ønsker denne uka, sier Rafa.

- Vi viser karakter, og den innstillingen du behøver i et lag som vinner kamper. Vi har nå Atletico, og siden Chelsea, som blir to vanskelige bortekamper.

- Når en står foran slike kamper, hvordan kan en snakke om sjansene til å vinne noe denne sesongen? Det er for tidlig å snakke om slikt, og en må konsentrere om den neste kampen og ikke mot fremtiden.

- Vi kan stille et lag som er godt nok til å slå Atletico, siden må vi tenke på hvordan vi skal spille mot Chelsea. Jeg har imidlertid tro på at mine spillere kan gjøre jobben.

- Vi har noen mindre skadeproblemer for Benayoun, Gerrard og Keane, men det er ikke alvorlig og alle forventes å kunne spille på onsdag.

- Min prioritet er nå Atletico, og så får Chelsea komme. Begge kampene kommer imidlertid tett på hverandre og vi får se om vi kan fortsette å vise den mentaliteten vi har hatt så langt.

Hjemmesiden til Atletico Madrid skriver at Liverpool vil lande i Madrid kl 13.30 i morgen. Rafa og en spiller vi så ha en pressekonferanse kl 18.45, før det er trening på stadion 19.30. Atletico Madrid vil for øvrig ha pressekonferanse kl 20.30 og trening kl 21.00.