- Vi er klare for Chelsea

Liverpool har aldri vunnet på Stamford Bridge under Rafael Benitez, men Xabi Alonso mener at man nå er bedre rustet enn noen gang. Ajdarevic prøver seg i Blackburn.

- Må være på topp i 90 minutter
På søndag ettermiddag rettes søkelyset mot Stamford Bridge og toppoppgjøret i Premier League. Xabi Alonso og Liverpool ønsker å gi beskjed om at man denne sesongen kan være med å kjempe om ligatittelen, og spanjolen tror at man etter årets gode start nå kan være klare for å endelig sette Chelsea på plass i deres egen storstue.

- Vi vet at Chelsea har en god statistikk hjemme i Premier League, bekrefter Xabi. - De har ikke blitt slått der på fire år og det vil bli veldig vanskelig, men vi mener ærlig talt at vi er klare til å reise dit å få et godt resultat. Det at vi slo United i sesongens første storkamp var viktig for vår selvtillit og dette er en ny stor test for oss.

- Fernando vil bli et stort tap for oss mot Chelsea, men vi vet at vi kan håndtere situasjon. Vi er nødt til det, og vi har større bredde i stallen og mer selvtillit nå enn vi har hatt før.

- Hva som skjedde i semifinalen (i Champions League) vil ikke ha innflytelse i denne kampen, det er jeg sikker på. Dette er en ny sesong, det er nye spillere på begge lag og en ny manager hos Chelsea, og vi kan kun fokusere på denne kampen.

- Vi reiser til Stamford Bridge uten frykt. Vi respekterer dem som et meget godt lag, men vi har tro på oss selv og vi tror vi kan vinne.

- Hva vi ikke kan tillate oss å gjøre mot Chelsea, imidlertid, er å begynne så dårlig som vi har gjort i enkelte kamper. Vi er nødt til å konsentere oss gjennom 90 minutter fordi kvaliteten på deres spillere betyr at de kan straffe oss når som helst.


Ince skal sjekke Astrit
Ifølge Daily Mail skal Astrit Ajdarevic til prøvespill hos Blackburn Rovers. Svensken ble i sommer erklært uønsket i Liverpools reservelagstropp og har i høst spilt som overårig spiller på juniorlaget, samtidig som han har fått tillatelse til å prøve å finne seg en ny klubb.