- Vi er mye større enn City

Dirk Kuyt tror Manchester City vil få det vanskelig med å bryte inn blant de topp fire i PL på kort sikt. Petrov tilbake for et City som ikke sparte noen i gårsdagens UEFA-Cup.

Møter sjeikene
Optimismen er til å ta å føle på i den lyseblå delen av Manchester etter at arabiske milliarder står klare til å bli brukt av nye eiere for å bringe City til toppen av engelsk fotball. Med pengene brennende i lommene maktet man å hente inn Robinho i 12.time av transfervinduet, selv om spillere som Jo, Wright-Phillips, Kompany og Zabaleta også ble sikret da eiersituasjonen var mer usikker.

Dirk Kuyt antyder imidlertid at han tror det blir for tidlig for mannskapet til Mark Hughes denne sesongen, og at det kan bli et problem for dem å kjøpe store spillere fra store klubber.

- Vi snakker ikke så mye om Manchester City. Vi vet at de har en ny eier som har mye penger så vi får se hva som skjer, men jeg tror ikke noen spillere fra Liverpool vil gå til Manchester City da vi er en mye større klubb, sier den sympatiske nederlenderen som nok vil få noen overskrifter i Manchester etter den uttalelsen.

- Jeg har vært i Liverpool i tre sesonger og trives hver dag, og du forstår etter hvert for stor klubb dette virkelig er. Steven Gerrard er en stor spiller, og han er Liverpool. Det vil bli svært vanskelig å kjøpe ham, fortsetter Dirk på et ledende spørsmål på om millioner kan lokke Stevie G til en klubb som City.

- Det vil ikke bli lett for Manchester City, hvis de ønsker de beste spillerne. Det er mulig å kjøpe store spillere, men hvis du ønsker å kjøpe store spillere som allerede spiller for store klubber, da vil det bli mer vanskelig for dem.

Dunne ut og Petrov inn
Overraskende for mange valgte Mark Hughes å benytte et toppet lag i returkampen mot Omonia fra Kypros i UEFA-Cupen, etter at man hadde vunnet 2-1 borte. Etter en nokså svak 1.omgang avgjorde City runden med to raske mål like etter pause ved Elano og Wright-Phillips.

Den eneste som ikke var med i startoppstillingen av hva som synes å være den foretrukne startoppstillingen for øyeblikket var Richard Dunne, som skal slite med en liten hamstringskade. Han ble erstattet av den rutinerte israeleren Ben-Haim.

Midtveis i 2.omgang byttet hjemmelaget ut nøkkelspillere som Robinho, Jo og Kompany. Martin Petrov fikk 20 minutter etter skadeopphold og må forventes å være med i troppen mot Liverpool på søndag.

- Våre store navn var nøkkelen til å få denne jobben gjort, men vi avgjorde ikke så tidlig som jeg ønsket det, sa manager Mark Hughes etter 2-1 seieren på City of Manchester Stadium.

- Vi byttet imidlertid ut noen av dem utover i 2.omgang, slik at de vil bli klare for søndag. Det er ikke noe problem.

Manchester City: Hart, Zabaleta, Richards, Ben-Haim, Garrido, Wright-Phillips, Ireland, Kompany (Hamann 67), Elano, Robinho (Petrov 70), Jo (Evans 67).