- Vi frykter ingen

Rafael Benitez er optimistisk foran en uke med cupspill, og understreker at det vil være viktig å score det første målet mot Barnsley. Dalglish skal vise seg fram for McAllister.

- Må gi Barnsley respekt
5.runde i FA-Cupen på lørdag og første 1/8 finale i Champions League på tirsdag, og Liverpool vil til neste uke vite langt mer om en sesong hvor man for øyeblikket sliter med å komme blant de fire beste i ligaen. Manager Rafael Benitez mener at ligaformen ikke skal være noen rettesnor for hvordan de røde kan gjøre det i de gjenværende cupene.

- Vi vet at vi ikke har gjort det så bra i ligaen og må bli bedre, men FA-Cup og Champions League er andre turneringer og vi kan slå hvem som helst, sa Rafa på dagens pressekonferanse.

- Det vil bli en vanskelig kamp mot Barnsley, og jeg snakker ut fra erfaring. Alle sier at vi skal slå Barnsley men vi må være forsiktige og gjøre ting rett.

- Du må alltid sørge for å gjøre en skikkelig jobb når du skal spille mot et lag fra en annen divisjon. En kan bare se tilbake til kampen mot Havant and Waterlooville. Vi tenkte på å score mål og slapp inn isteden. Vi visste om farene før den kampen, og en må huske at vi hadde muligheten til å score først gjennom en heading fra Yossi Benayoun. I denne kampen mot vi ikke gi det andre laget noen sjanser.

- Dette vil være som en cupfinale for dem, slik at det blir en hard kamp. Vi vet at de også er fysisk sterke, slik at vi må være på vakt. Vi er nødt til å gi dem mye respekt.

- Vi må sørge for å score først, og alt vil gå greit.


Paul Dalglish
Den tidligere reservelagspilleren i Liverpool, Paul Dalglish, er blitt en meget bereist fotballspiller etter hvert, selv om han nok fortsatt er mest kjent for å være eneste sønn av Kenny Dalglish.

Den nå 30-årige spissen er for tiden i Leeds på prøvespill, og vil håpe å overbevise den nye manageren Gary McAllister at han er verdt en kontrakt.