- Vi går for seier

I forkant av morgendagens kamp, bebuder Rafa Benítez at hans lag vil gå for seier.

Rafael Benítez ønsker å angripe Inter i morgen i sin higen etter avansement i Champions League. Med en 2-0-ledelse i sekken fra første møte, vil et Liverpool-mål gjøre det heller vanskelig for Inter, som da må score fire ganger for å ta seg videre.

- Vi vurderer andre alternativer fordi vi kanskje har spillere som de ikke evner å ta seg av, eller håndtere. Vi vil analysere hvordan laget gjør det på trening i kveld, og så får vi se. Vi vet at vi ikke kan forsvare oss for lenge som et lag, så vi behøver å angripe, og, hvis mulig, score.

- Jeg er sikker på at vi kan gå frem på banen, så min idé er å gå forberede dette ordentlig, og å vinne.

Liverpool går til morgendagens bortekamp med fem strake seire. På disse kampene har Fernando Torres scoret syv mål, inkludert to hat-tricks på Anfield. Nå føler Rafael Benítez seg sikker på at Torres atter en gang kan tre frem og bli helten i morgen.

- Jeg tror vi vet at Torres er i fyr og flamme, og at hans forståelse med Gerrard er bra.
Laget spiller bra, så nå har vi tro på egne ferdigheter, og vi vet at vi vil trenge mål, og at Torres kan bidra i så måte.

Det har blitt klart at Javier Mascherano har blitt klar av sin leggskade, og vil være aktuell for morgendagens kamp, samtidig som Xabi Alonso vil være ute grunnet barnefødsel.

- Mascherano er ok, og er klar. Han vil kunne inkluderes. Men Alonsos kjæreste skal føde, så han vil ike være aktuell. Kanskje må vi forandre oss litt uten Xabi. Vi har treningsøkta i kveld, og så får vi bestemme oss. Vi snakket, og han hadde en klar formening angående hva han ville gjøre. Han ville komme hvis alt var greit, men vi kunne ikke vente, og behøvde å bestemme oss. Jeg kan ikke vente på én spiller. Man kan ikke vente, så jeg måtte benytte min spillerstall.

Videre ønsker Rafa å gjøre stas på sin forsvarsklippe, Jamie Carragher, som, hvis benyttet i morgen, vil spille sin kamp nummer 100 i Europa.

- Når du snakker om et slikt antall kamper, ser du hvor viktig spilleren er. Han har en god mentalitet, og han er dedikert. Han er en nøkkelspiller, både nå, og i fremtiden.