- Vi går for seier

Benítez vil gjerne ha 1.plassen for å få hjemmekamp til slutt i neste runde. Tror det blir en vanskelig kamp. Koevermans på benken? Spissen tror ikke Liverpool stiller særlig svekket.

Liverpool er allerede sikret en plass i 8.delsfinalen i Champions League før morgendagens kamp mot PSV Eindhoven, men Rafael Benítez mener at de røde vil gjøre sitt ytterste or å sikre 1.plassen i gruppen, og dermed få spille returkampen i neste runde på Anfield.
- Vi er virkelig fornøyd fordi vi allerede er videre. Det er hovedsaken, uttaler Rafael Benítez på Philips Stadion i Eindhoven.

- Jeg så på lagene vi kunne møte i neste runde. Det er ikke enkelt fordi vi kan møte Juventus, Real Madrid, Inter, Lyon eller Villarreal. Det er vanskelig å se om vi ønsker å komme på første eller andre.

- Den eneste fordelen ved å ende på første er at vi får spille på Anfield i andre kamp i neste runde. Klart at det er viktig å få spille den kampen på Anfield fordi den ekstra motivasjonen fra våre hjemmefans kan utgjøre forskjellen.

- Forrige sesong måtte vi vinne hver kamp på denne tiden. Det var en veldig vanskelig situasjon. Nå er det enklere for meg som manager. Spørsmålet er å motivere spillerne og spille en god kamp i morgen. Vi  skal forsøke å vinne.

Rafael Benítez advarer mot PSV Eindhoven som snudde 0-2 til 4-2-seier mot Groningen på lørdag.
- Jeg så den kampen. Det var en god reaksjon far spillerne. De byttet ut to spillere ved pause. Det var en massiv forskjell i andre omgng, så vi vet at de har noen spillere med kvaltiet.

- Jeg sa dette før første kamp. Vi vet at dette vil bli en vanskelig kamp fordi de har kvalitet, de kan spille ballen veldig godt og de vil forsøke å vinne kampen.

- Teknisk er de et godt lag. De spiller hjemme og om en plass i UEFA-cupen. Det vil bli vanskelig for oss. Vi må jobbet hardt i forsvar.

- Vi har noe selvtillit i Europa. Forhåpentligvis kan det bli en god kamp i morgen og vi kan vinne. Da kan vi fortsette å snakke om at vi har en god statistikk i denne turneringen.

Koevermans på benken?
Kun Steven Gerrard og Lionel Messi har scoret mer enn PSV Eindhovens Danny Koevermans i Champions League denne sesongen. Spilleren er som kjent usikker til morgendagens kamp.
- Jeg er ikke helt frisk Jeg trente [på mandag] i formiddag, men ting er ikke slik de burde være. Det er likevel tid til at det kan forbedre seg, uttaler Koevermans på dagens pressekonferanse.

Spiller sliter med en leggskade, men er villig til å risikere den for å hjelpe PSV til en plass i UEFA-cupen.
- Det vil selvsagt avhenge av stillingen i den andre kampen. Dersom Marseille ligger under og vi må utføre ting, vil jeg være klar til å komme inn fra benken for å forsøke å hjelpe. Det vil bli veldig vanskelig å ta 3.plassen. Vi er så avhengig av hva som skjer i Marseille. Vi kan ende opp med å vinne 6-0, men likevel ikke gå videre. Vi må bare gjøre vårt beste, spesielt for våre supportere.

Rafael Benítez kommer til å hvile flere spillere. Men Koervemans mener likevel at Liverpool kan stille et godt mannskap.
- Liverpool har 40 gode spillere å velge mellom. Selv om det ser ut som et svekket laget på papiret, vil det ikke være mye forskjell. De vil være i verdensklasse likevel.