- Vi gjorde for mange feil

Rafa Benitez mente at baklengsmål bidro til at kampen mot Hull ble for oppjaget og at hans lag ikke greide å kontrollere oppgjøret nok og gjorde for mange feil.

Kritikerne vil kvesse sine penner og sine røster etter at Liverpool for fjerde gang denne sesongen spilte uavgjort hjemme mot et lag man hadde forventet å slå på Anfield. 2-2 mot Hull kom etter at Steven Gerrard først hadde redusert og senere utlignet i en fartsfylt 1.omgang, mens de røde ikke greide å avgjøre kampen til sin fordel etter pause. Rafa Benitez mente at tidlige scoringer hadde gitt en åpen kamp hvor det hele ble for hektisk.

- Vi visste viljestyrke ved å komme tilbake og score fine mål, men vi kunne ikke finne den siste pasningen og kampen var for åpen, konkluderte Liverpools manager etter kampen.

- Kampen var litt for oppjaget og du må kunne greie å kontrollere det hele mer i slike kamper.

- Jeg var virkelig fornøyd med de første minuttene, men så slapp vi inn to mål og alle ble litt nervøse etter det.

- Det kan utgjøre en enorm forskjell hvis du scorer først, men laget reagerte veldig bra når vi kom under med to mål.

- De var en trussel med sitt kontringspill. Vi vet at lag som dette vil prøve å være organiserte og spille på denne måten.

- Vi gjorde for mange feil. Dette er en type kamper som du må vinne. Vi er skuffet, men det er for sent å gjøre noe med det nå.