- Vi hadde uflaks

Arbeloa mener at Liverpool var uheldige som ikke beseiret Hull på lørdag. Høyrebacken synes det var klar framgang fra kampene mot Fulham og West Ham. Nå akter han å ta poeng fra Arsenal.

Alvaro Arbeloa spilte en av sine beste kamper for sesongen mot Hull, men det holdt likevel ikke til mer enn ett poeng for de røde. Høyrebacken mener imidlertid at Liverpool hadde fortjent alle tre.

Spanjolen mener at laget fungerte mye bedre mot Hull enn i de to foregående ligakampene på hjemmebane, mot Fulham og West Ham.

- Jeg syntes vi spilte bra, og vi sto frem som et mye bedre lag enn i de to siste hjemmekampene. Vi skulle ha vunnet kampen, uttaler Arbeloa til Liverpoolfc.tv.

- Vi slapp inn to billige mål, men viste karakterstyrke ved å komme tilbake til 2-2 takket være Stevie. Vi hadde noen store sjanser mot slutten av første omgang, men klarte ikke å score et tredje mål.

- Jeg mener vi prøvde alt for å vinne kampen. Vi hadde tre eller fire klare målsjanser etter pause, og Sami traff stolpen. Men vi klarte ikke å score. Vi spilte meget bra på kantene, og kampen sett under ett synes jeg vi var uheldige som ikke vant.

Arbeloa insisterer på at selvtilliten ikke har blitt dårligere etter sesongens fjerde poengdeling på Anfield, og hevder at laget reiser til London og møtet med Arsenal i troen på at man skal klare å få med seg poeng hjem.

- Vi står foran en vanskelig kamp mot Arsenal, men vi tror på oss selv og at vi kan få et godt resultat der. Vi har slått Manchester United og vi har slått Chelsea. Nå ønsker vi å slå Arsenal.

- Vi har et virkelig godt lag, og det virker ikke som Arsenal er i toppform for øyeblikket. Derfor har vi en god mulighet til å vise dem hva vi er kapable til.