- Vi har vært bedre enn Chelsea

Steven Gerrard mener at Liverpool kan gå til onsdagens kamp mot Chelsea uten noen frykt, og at man har vært bedre enn de blå i innbyrdes oppgjør denne sesongen.

Etter å ha fått en kalddusj i form av et selvmål nesten fem minutter på overtid, synes både spillere og supportere hos Liverpool meget innstilt på at et 1-1 resultat på hjemmebane er et utgangspunkt som man kan greie å håndtere i returen på Stamford Bridge. Det til tross for at Liverpool under Rafael Benitez aldri har vunnet på Londons beste vestkant.

Kaptein Steven Gerrard står først i køen av dem som mener at man fortsatt kan komme til finalen i Moskva, og at man i de siste møtene mot Chelsea har vært det spillemessig beste laget.

- Vi føler at vi er like gode som Chelsea, hvis ikke bedre, er den ubeskjedne meldingen fra scouseren. - Vi har definitivt vært det beste laget når vi har spilt mot dem tidligere denne sesongen.

- Vi var knust etter at sluttsignalet lød i den første kampen, siden vi hadde hatt overtaket mesteparten av tiden og Chelsea utlignet uten egentlig å ha skapt noe. Det var en kalddusj, men slikt skjer i fotball og nå dreier alt seg om hvordan vi kan slå tilbake.

- Jeg må være realistisk å si at fordelen nå ligger hos Chelsea. De har et godt lag og det har vært sterke hjemme over lang tid, men vi har vist over de siste årene at vi er et meget sterkt lag på bortebane i Europa. Vi ønsker å reise til Stamford Bridge og igjen bevise det. Vi må gjøre en stor kamp og et stort resultat, men hvis vi greier å kvalifisere oss til finalen vil jeg si det matcher alt av hva klubben tidligere har gjort ute i Europa.

- Måten Chelsea feiret etterpå viste hvor glade de var for å spille uavgjort 1-1. Chelsea har en glimrende statistikk hjemme, og vi har ikke gjort det så bra der, men tidligere resultater vil ikke bety noe på onsdag kveld.

- Vi vil gi alt og vi vet at hver eneste spiller må spille en stor kamp hvis vi skal greie det. Dersom de ikke hadde hatt Petr Cech i mål i den første kampen kan det være at vi allerede hadde vært videre. Han presterte noen redninger i verdensklasse mot oss, hvor en var fra et skudd av meg, og han er en av de beste i bransjen.

- Men med spillere som Fernando Torres i ditt lag vil du alltid ha en sjanse. Han har vært glimrende for oss hele sesongen og med de andre offensive spillerne vi har føler vi at vi vil definitivt score der nede.