- Vi hører hjemme i toppen

Carragher mener Liverpool hører hjemme i toppen. Midtstopperen tror ikke på gjentagelse av Stoke-kampen. Målsettingen er full pott mot Portsmouth og Tottenham.

Liverpool inntok tabelltoppen i Premier League etter 1-0-seieren mot Chelsea. De røde har avgitt kun fire poeng på de ni første ligakampene, og dermed hatt sin beste sesongstart på 18 år. Jamie Carragher er overbevist om at Liverpool er gode nok til å forbli i toppen.
- Vi lar oss ikke rive med. Vi er Liverpool, uttaler Jamie Carragher til Liverpool Daily Post.

- Ikke misforstå. Vi er henrykt etter seieren (mot Chelsea), men vi lar oss ikke rive med at vi er på toppen av tabellen etter ni kamper.

- Det er der vi bør være. Vi er en stor klubb med mange toppspillere. Vi bare gjør det vi skal gjøre. Chelsea hadde ikke tapt hjemme på fire år, og det er første gang jeg noen gang har vunnet borte mot Chelsea. Jeg har spilt i ti år nå. Det er et vanskelig sted å reise, og all ære til dem for rekorden deres, men jeg er henrykt over at vi ble laget som brøt den.

- Det er et flott resultat som ingen andre har klart de seneste fire årene. Så dette er noe å nyte.

- Men vi har Portsmouth i neste kamp. Hvis vi ikke får et bra resultat der, så har vi egentlig ikke utnyttet denne seieren.

- Ettersom vi er topplaget, så er vi laget som folk er ute etter å beseire. Jeg er sikker på at det bli snakk om oss nå, men vi har mange erfarne spillere, landslagsspillere som har vunnet trofeer tidligere. Det er noe vi må håndtere.

Carragher tror ikke at Liverpool går på en ny smell etter nok en seier mot en av de fire store. Etter trepoengeren mot Manchester United endte det målløst mot Stoke.
- Det var mye snakk om resultatet den gangen, men det er slikt som skjer av og til. Det er ikke som vi blir for selvtilfredse. Vi var veldig uheldige mot Stoke. Ni av ti ganger ville vi ha vunnet den kampen.

- Men i mesteparten av sesongen har vi gjort det ganske bra. Vi ønsker å fortsette slik.

- Vi har Portsmouth først, deretter Tottenham. Det er mye som skjer i disse to klubbene i øyeblikket. Man kan aldri vite hvordan de kommer til å reagere. Jeg er sikker på at de to kampene vil bli tøffe, men vi må ha målsetting om å ta maksimalt med poeng.