- Vi kan ikke miste Keane

Tottenhams assisterende manager bekymret over rapporter om at Liverpool har som mål å hente inn Robbie Keane. Flere klubber interessert i Benayoun, som ikke vil gå. Manageremnet Carra.

- Tottenham må beholde angriper
Det synes klart at Robbie Keane er øverst på Liverpool ønskeliste i forhold til en ny angriper, som ventelig vil erstatte en Peter Crouch på vei til Portsmouth. Det er blitt antydet at Tottenham vil forlange £20M for den irske angriperen, men i en klubb hvor mye skjer i forhold til spillerstallen med en fersk manager i spanske Juande Ramos vil man nødig gi slipp på stabile Keane.

Dimitar Berbatov er linket til store klubber, Darren Bent har ikke slått til og er trolig på vei ut, mens man forrige sesong solgte Jermain Defoe. Det gjør at assisterende manager Gus Poyet til Daily Star Sunday sier at klubben ikke har råd til å la Robbie Keane gå.

- Jeg ble sjokkert da jeg hørte at han var linket til Liverpool - han er en veldig viktig spiller for oss, sier en tilsynelatende lite informert Poyet.

- Vi har ikke råd til å la Robbie gå. Vi har mistet Jermain Defoe, og vi håper at Dimitar Berbatov vil bli.

- Hvis vi skulle miste Robbie ville det bli for mye.


Engelske klubber jakter på Yossi
Yossi Benayoun har gjort det klart at han ønsker å fortsette å spille for Liverpool, men under en sommer hvor Rafa Benitez også må selge for å hente inn nødvendig transferkapital for å styrke stallen, innrømmer israeleren at flere engelske klubber gjerne vil kjøpe ham.

- Det er tre eller fire klubber i England som vil kjøpe meg, men jeg ønsker å bli i Liverpool til karrieren er over, sier midtbanespilleren til Sunday People.

- Jeg blir virkelig rørt når jeg løper ut på Anfield og fansen begynner å synge.


Murphy tror på sjef Carragher
Jamie Carragher er fotballorakelet på Melwood, siden scouseren er orientert om det aller meste som skjer ute i verden på fotballfronten. Tidligere lagkamerat Danny Murphy tror da også at Carra er meislet ut til å bli en kommende manager.

- Jamie Carrager er trolig den største kandidaten, sier Danny om spillerne som kan ende opp som manager.

- Han vil bli en god manager. Han vet mer om fotball enn noen andre jeg kjenner.