- Vi kan ikke slappe av nå

Rafael Benitez håper at hans spillere klarer å beholde fokus når Liverpool er vertskap for Newcastle i morgen. De røde har tradisjonelt hatt et usedvanlig godt tak på ”skjærene” på Anfield.

I et intervju med Press Associaton understreker Rafael Benitez at hans spillere ikke har råd til å ta foten av gasspedalen mot Newcastle i morgen.

- Selvtilliten er for oppadgående, og hele laget tror at Fernando Torres er i en slik form at han vil score mål. Men nå må vi fortsette på samme måte. Å vinne tre kamper på rad hjelper oss i kampen om fjerdeplassen, men nå må vi slå Newcastle før vi begynner å tenke på Champions League og Inter-kampen i neste uke, understreker manageren.

Kevin Keegan ankommer Anfield med et Newcastle som begynner å kjenne nedrykkspøkelset puste dem i nakken. Keegan står fortsatt uten seier på de sju kampene som har vært spilt etter at han overtok managerstolen fra Sam Allardyce. Men det er verdt å merke seg at Newcastles eneste ligaseier på Anfield i Premier League kom i Keegans første kamp som nytilsatt Newcastle-manager i hans første managerperiode på St James' Park. Dette var i det herrens år 1994.

Da lagene møttes i nord-øst tidligere denne sesongen vant Liverpool enkelt 3-0 etter scoringer av Steven Gerrard, Dirk Kuyt og Ryan Babel. De siste 13 gangene Newcastle har gjestet Anfield i ligasammeheng har endt med 11 røde seire og 2 poengdelinger.