- Vi kan vinne ligaen

Rafael Benítez blir i dag sitert på at hans lag kan vinne ligaen en gang i fremtiden, og at han gjerne blir værende i klubben i ytterligere ti år.

I dag blir Rafael Benítez sitert på at han er kar om en ligatittel på nettstedet anfield-online.co.uk. Samtidig kan Liverpools manager avsløre at han har ambisjoner om å bli værende i klubben i overskuelig fremtid.

- Om jeg trodde det var umulig, ville jeg kanskje ha sett på andre muligheter. Men jeg tenker ikke på det. Jeg tror vi kan vinne titler, og ogå Premier League. Ikke i år, det vil være nær sagt umulig, men i fremtiden.

- Liverpool er en by av fightere og jeg vil kjempe. Det gjør ikke noe om vi spiller uavgjort eller taper enda en kamp, jeg vil gjøre mitt beste i hver kamp, og det ut min tid her, som kanskje blir ti år.

- Om man holder seg positiv kan man endre ting. Hvis man holder hodet nede, da kan man ikke endre noe. Om manageren ikke er positiv, er det vanskelig å forbedre seg. Jeg er overbevist om at det er den eneste muligheten.

For å underbygge sine utsagn over, peker Rafa på sine gamle meritter, samtidig som han påpeker at ting tar tid.

- Vi har kommet til finaler, og vunnet trofeer her allerede. Jeg er sikker på at vi kan forbedre oss som en klubb, og vinne mer.

- Noen overskrifter i spansk presses a at Liverpool ikke hadde vunnet ligaen på 18 år, og klandret meg for det. Jeg har imidlertid kun vært her i tre år, og vi forbedrer oss, men vi må vise mer progresjon, og gjøre våre fremskritt raskere for å tette gapet.

- Det synes klart at det har vært annerledes denne sesongen. Forventningene dette året har vært annerledes, og det har gjort ting vanskeligere. I fotball er det vanskelig å stoppe.

- Vi kan forbedre oss, men de andre lagene forbedrer seg også, og for å vinne ligaen må vi gjøre vår beste sesong i Premier League, og gjøre en tilnærmet perfekt sesong. Jeg har sagt det samme før, og ting har ikke forandret seg.