- Vi kan vinne uten Fernando og Steven

Alvaro Arbeloa tror Liverpool kan slå Man Utd selv om Fernando Torres og Steven Gerrard ikke skulle bli spilleklare. Landslagssjefen hevder han forstår Kuyt. Innbrudd hos Keane.

Alvaro Arbeloa tror at Liverpool skal klare å hamle opp med Manchester United selv om Fernando Torres og Steven Gerrard ikke skulle bli skadefrie i tide til å spille lørdagens kamp.

- Fernando og Stevie er svært viktige spillere for oss, og de er trolig våre to beste kort. Men vi har en virkelig god tropp, og vet vi har andre veldig gode spillere også. Vi kan slå Manchester United selv om vi må klare oss uten Fernando og Stevie, sier høyrebacken til liverpoolfc.tv.

- Det blir en vanskelig kamp for oss, men det blir tøft for dem også. Deres forsvarere får bryne seg på karer som Yossi Benayoun, Dirk Kuyt og Robbie Keane.

- Dette er et veldig viktig år for oss, ettersom vi har et fantastisk godt lag med svært gode spillere. Jeg tror vi kan oppnå suksess. Vi har sikret oss spillere som Keane og Albert Riera, slår Arbeloa fast.

Nevnte Riera kan komme til å gjøre sin Liverpool-debut på lørdag, og Arbeloa mener at landsmannen vil vise seg å være venstrevingen som Liverpool har savnet.

- Jeg spilte landskamp for Spania mot Italia sammen med ham, og jeg synes han er en virkelig god spiller. Vi hadde ingen slike spillertyper fra før, så han er et godt kjøp. Jeg tror han vil vise seg å bli en nyttig tilvekst for oss. Alle de spanske spillerne har snakket med ham, og han er en trivelig fyr. Det blir lettere for ham å finne seg til rette med de andre spanske spillerne i klubben, avslutter 25-åringen.

Landslagssjefen forstår Kuyts frustrasjoner
Dirk Kuyt uttalte til nederlandske Sportweek i går at han er lei benkeslitingen på landslaget. Hollands landslagssjef, Bert van Marwijk, oppfatter imidlertid ikke meldingen fra Liverpool-spilleren som kritikk av ham selv.

- Disse ordene retter Dirk mot seg selv. Han ser seg selv i speilet, og slår fast at han ønsker å få mest mulig ut av sin karriere. Han forlanger en plass i startoppstillingen av seg selv, ikke av meg. Det betyr bare at han er en god sportsmann, uttaler Van Marwijk til Voetbal International.

- Ingen trener er tjent med reserver som synes det er greit å sitte på benken. Alle spillere må ha ambisjoner om å komme med i startoppstillingen. Som trener er du bare glad for å ha spillere som krever det av seg selv.

Van Marwijk er også enig med Kuyt i at klubbfotballen er bedre enn landslagsfotballen.

- Det har Dirk selvsagt helt rett i. Nivået på treningene til et topp klubblag i Europa er bedre enn hos landslagene. Jeg synes det er ganske logisk. Disse klubblagene består kun av landslagsspillere fra mange ulike nasjoner, og de trener sammen hver eneste dag. Det er en luksus vi ikke har hos landslagene, så det er logisk at nivået blir dårligere hos oss.

Innbrudd hos Keane
The Daily Telegraph melder at Robbie Keane har hatt besøk av ubudne gjester i sin hotell-leilighet i Liverpool sentrum, mens han var bortreist i forbindelse med Irlands VM-kvalifiseringskamp mot Georgia på lørdag. Innbruddstyvene har fått med seg en dyr klokke og smykker.

I løpet av de siste to årene har seks Liverpool-spillere blitt offer for innbruddstyver mens de selv har spilt kamp.