- Vi kom i den vanskeligste gruppa

Rafa ser fram til å møte velkjente motstandere i CL. Manageren ikke redd for slitne spillere mot Villa, og har hatt hyggelig prat med Capello men ikke med O'Neill. Håper Gerrard blir klar til United.

Rafael Benitez tror at Liverpool, PSV, Marseille og Atletico Madrid utgjør den vanskeligste gruppa i Champions League. Rafa mener at hans mannskap imidlertid vil være i form til gruppespillet begynner, og han er ikke redd for at spillerne skal være slitne etter 120 minutter mot Standard Liege. Han har skværet opp med Fabio Capello, som skal ha vært forbannet over at han ikke ble informert om at bl.a. Steven Gerrard måtte igjennom en operasjon, mens det blir en mer anspent situasjon i forhold til Martin O?Neill på søndag.

- Det vil bli virkelig vanskelig, kommenterte Rafa på dagens pressekonferanse angående gruppe D i Mesterligaen. - For et år siden trodde folk at vi var kommet i en lett gruppe, men vi måtte til slutt vinne våre tre siste kamper for å komme oss videre.

- Nå kjenner vi til PSV, vi kjenner Marseille og vi har også gode kunnskaper om Atletico Madrid, og derfor er jeg også klar over hvor vrient det kommer til å bli.

- Atletico Madrid er den klubben som ligner mest på Liverpool på grunn av sine fans. Fansen støtter alltid laget og det vil bli en tøff oppgave å komme til Vicente Calderon. De har spillere med kvalitet og vi kjenner godt til Luis Garcia og Florent Sinama Pongolle.  De kjenner også oss godt og det vil bli en spesiell atmosfære når Torres kommer tilbake dit. Jeg tror det kommer til å bli en virkelig god kamp.

- For meg vil dette bli den vanskeligste gruppa.

- Spillerne er ok, svarer Rafa når han blir spurt om en lang kamp mot Standard Liege vil ha påvirkning foran søndagens TV-kamp mot Aston Villa. - I dag er noen av dem litt slitne men i morgen vil de være okay og vi har også Lucas Leiva og Mascherano tilbake igjen, slik at jeg mener vi har nok energi i vårt lag mot Aston Villa.

- Vi vet at vi ikke spiller på samme nivå som under pre-season, men nå har er alle spillerne tilgjengelige igjen og etter hvert vil en få se den kvaliteten de besitter. Hvis vi kan spille bedre, da er det bra, men hvis ikke er det en god løsning å vinne kamper.

- Det er noen som har fått smeller og som vi vil sjekke ut i morgen, sa Rafa om skadesituasjonen.

- Det eneste seriøse er Gerrard som har hatt en operasjon i dag og vil ha en til i morgen. Det er ikke noe langvarig og han vil normalt være ute i om lag 15 dager. Han vil ikke bli tilgjengelig til landskampene og det er usikkert om han rekker United.

- Jeg snakket med Capello i morges, svarte manageren på antydninger om at den engelske landslagsjefen ikke skal ha vært blid over at man valgte å la Stevie G opereres nå. - Det var en god og positiv samtale. Jeg forklarte ham vår timeplan og han forstod situasjonen. Spilleren hadde problemer og vi gjorde det nå da vi mente det var den beste løsningen for alle parter.

Overskriftene før søndagens kamp vil dreie seg om Gareth Barry, Martin O'Neill og Rafael Benitez, etter at sagaen om et mulig kjøp av kapteinen til Aston Villa nylig endte med at han blir på Villa Park inntil videre. O'Neill og Benitez hadde tidligere i sommer en offentlig krangel og kameraene vil utvilsomt some inn mye på managerne når lagene nå møtes.

- Jeg er en voksen person og vil greie å håndtere en slik situasjon, var responsen til Rafa på forholdet til søndagens kollega. ? Nei, var imidlertid svaret på om Martin O'Neill var hans venn.