- Vi ligger godt an

Rafa Benitez mener det er viktig å understreke at selv om man ikke alltid har spilt på topp i det siste, så har man fått en god start og er i den posisjonen man håpet på før sesongen.

Etter en uke med 0-0 mot Fulham, 1-0 mot Marseille og 0-0 mot West Ham er stemningen blant Liverpools fans nok noe avdempet, selv om de røde har fått sin beste start noen gang i Premier League og ligger helt øverst på tabellen. Det er noe Rafael Benitez synes man må fokusere mer på, og at man i det hele tatt har kommet veldig godt i gang.

- Etter å ha sett video fra kampen mot West Ham er det klart at vi hadde flere sjanser enn dem, alle var skuffet og vi kunne ha vunnet, forklarer Rafa til Liverpools hjemmeside.

- Men vi fikk et poeng til og ligger øverst på tabellen, slik at det ser veldig positivt ut.

- Før sesongen snakket vi om at vi måtte være med i toppkampen i desember. På samme tid forrige sesong var vi ni poeng bak Arsenal, men nå er vi et poeng foran Chelsea slik at vi er i en fantastisk posisjon og er veldig glade for det.

- Det er virkelig viktig å vite at vi er i en slik posisjon. I noen kamper har vi spilt veldig bra, i noen kamper ikke fullt så bra, men vi har mye å gå på siden alle vet at Fabio Aurelio og Fernando Torres begge er skadet. Vi har også Skrtel og Degen på vei tilbake, slik at vi vil ha nok bredde i troppen til å bli bedre over de neste kampene.

- Jeg mener laget nå har mange gode spillere som vet hva det dreier seg om. Forståelsen spillerne i mellom er veldig bra, vi har spilt mange gode kamper med mye selvtillit.

- Vi behøver å motivere hverandre og fortsette å jobbe hardt, og forhåpentligvis kan vi være med å kjempe om noe viktig helt til slutt.