- Vi må finne tilbake til The Liverpool Way

Rick Parry har latt seg intervjue av Echo på dagen ett år etter at LFC ble solgt til amerikanerne. Budskapet hans er at alle nå må trekke i samme retning og finne tilbake til ”The Liverpool Way”.

I et intervju med Liverpool Echo i dag utdyper Rick Parry sine kommentarer i siste utgave av LFC Magazine. Liverpools daglige leder mener nå at det er på tide at alle som har forbindelse med klubben legger det utenomsportslige til side, og i stedet fokuserer på det som skjer på banen.

Det er nok ikke tilfeldig at Parry kommer med disse kommentarene nøyaktig på dagen ett år etter at Tom Hicks og George Gillett jr tok over klubben. Parry mener at både fans, spillere og ledere nå må konsentrere seg om å forbedre lagets posisjon i ligaen. Han mener også at det er på tide at folk slutter å lete etter syndebukker, da dette bare underminerer laget.

- Det er på tide å rette blikket fremover. Det er det ikke tvil om. For resten av sesongen må fokuset være på fotballen og kampene som vi behøver å vinne. Alle må trekke i samme retning, og folk må skjønne at eierne ikke kan gjøre noe fra eller til med tanke på å vinne disse kampene nå, sier han.

- Så mitt budskap for resten av sesongen er at folk må slutte å legge skylden på hverandre og lete etter bortforklaringer. Det gjelder for alle oss i klubben. Vi har fortsatt mye å spille for både i ligaen og i de to viktigste cupturneringene, så det er bare å ta fatt på jobben.

Liverpools supportere har som kjent protestert høylydt mot de amerikanske eierne de siste ukene, og senest nå etter kampen mot Sunderland. Parry mener det er helt avgjørende at klubben nå går tilbake til sine tradisjoner og "The Liverpool Way".

- Måten fansen reagerer på for øyeblikket viser bare at "The Liverpool Way" er veldig viktig for dem. Måten klubben håndterer ting på er trolig viktigere her enn i noen annen klubb i verden, så vi må finne tilbake til disse kjerneverdiene som er "The Liverpool Way", avslutter Parry.