- Vi må håndtere lag som Stoke

Benítez mener Liverpool må lære å håndtere defensive lag som Stoke. Vanskelig kamp for spissene. Riera og Kuyt tror Keane og Torres snart finner veien til nettmaskene.

Rafael Benítez så Liverpool misbruke mange muligheter i det målløse oppgjøret mot Stoke, og innrømmer at de røde må vise fremgang for å unngå slike feiltrinn i fremtiden. Stoke hadde minst ti spillere bak ballen i store deler av kampen.
- Jeg tror alle har sine egne ideer. Man må akseptere situasjonen og forsøke å gjøre det bedre, forteller Rafa til Liverpool Daily Post.

- Det var umulig å skape klare sjanser med alle de spillerne innenfor straffefeltet, men vi skapte i det minste sjanser, og vi var der.

- Hvis Torres, Gerrard, Keane og Xabi hadde hatt litt bedre tid eller mer presisjon, kunne vi ha hatt to eller tre mål.

- Men i disse kampene er det ikke et spørsmål om Fernando eller Torres.

- Det er vanskelig å komme til gode sjanser med mange spillere rundt. Så for en spiss som er nærme straffefeltet vil det bli vanskeligere.

Torres har bare scoret ett mål på syv kamper denne sesongen, og spissen har dessuten slitt med en hamstringskade.
- Fysisk trenger han å bli bedre, men i dag var ikke fysikken et problem, innrømmer Benítez.

- Hver spiller som kommer tilbake fra en turnering en måned senere vil trenge tid. Men i dag var det vanskeligere fordi han hadde mindre rom.

- De var over ham hele tiden, så det er vanskelig å få rom og kontroll. Man er under press hele tiden.

- Selvtillit er et spørsmål for enhver spiss når de ikke scorer. Det er klart at både Torres og Keane trenger et mål. Når det skjer, vil man se en stor forskjell.

- Vi vet at vi må vinne disse kampene. Vi har behov for alle tre poengene. Forhåpentligvis vil det bli annerledes neste gang.

- Stoke hadde en plan, og andre lag vil komme hit og ligge dypt. Vi må finne en måte å løse det på. Jeg tror ikke det er dårlig for Premier League at lag gjør det. Vår utfordringen er å gjøre noe med det.

Rafa ønsker ikke å bruke det annullerte målet som en unnskylding for poengtapet.
- Jeg vil ikke bruke målet som en unnskyldning. Vi vet at det kunne utgjort en stor forskjell, men etter å ha angrepet i 88 minutter vet vi at vi må score.

Stoke lå blant de tre siste på tabellen og hadde sluppet in ti mål før de besøkte Anfield. Robbie Keane står uten nettkjenning på åtte kamper, men Albert Riera tror at begge spissene snart finner veien til nettmaskene.
- Alle spillere har perioder hvor de ikke scorer, men begge er fantastiske spillere, uttaler Riera til Liverpool Daily Post.

- Det eneste problemet er at skuddene ikke går inn i øyeblikket. Jeg er imidlertid sikker på at de kommer til å score mange mål. Men Stoke var en veldig vanskelig kamp for spissene. Noen ganger hadde de ni forsvarere. Da var det vanskelig å bryte i gjennom.

- Vi visste før kampen at det ville bli slik. Så det var ingen overraskelse. Vi forsøkte mange ganger å score, men det var en av disse kampene når man ikke scorer tidlig, så vil det bli vanskeligere og vanskeligere. De bare får flere og flere spillere bak ballen.

- Jeg har kjent Fernando lenge. Jeg har spilt sammen med ham for Spania. Jeg er sikker på at vi vil få til samarbeidet fordi vi kjenner hverandres spill veldig bra.

Liverpool er ubeseiret med 11 poeng av 15 mulige i Premier League. Riera tror at laget vil fremsto bedre i tiden fremover.
- Det er fortsatt veldig tidlig i Premier Lieague. Det er bare begynnelsen. Vi vil ha mange kamper som er bedre enn denne.

- Det er en lang sesong, og vi må være tålmodige. Jeg er sikker på at vi kommer til å bli bedre, men det viktigste er hvor vi havner.

- I desember og januar kan lag miste formen. Man kan ikke være på samme nivå fysiske gjennom hele året. Men vi viser bra fremgang. Jeg er sikker på at vi vil bli bedre. Vi tapte to poeng i dag, men vi får se hva de andre lagene gjør. Men det er mot slutten vi skal bedømmes.

Dirk Kuyt er ikke bekymret for Fernando Torres' måltørke.
- Han gjorde det veldig bra. Han var litt uheldig med sjansene, akkurat som meg. Vi var alle litt uheldige. Men jeg er sikker på at han kommer til å score relativt snart fordi man kan se kvaliteter i hver kamp.

- Han har hatt en skade, og han var med i EM. Noen ganger trenger man litt mer tid når man ikke har hatt en skikkelig pre-season.

- Vi ble slått ut i kvartfinalen i EM, så jeg har hatt mer tid til å ha en ordentlig pre-season.

- Dere får spørre de spanske spillerne om hvordan de føler, men de gikk hele veien til finalen. Fernando er frisk nå. Selv om han ikke scorer, kan man se at han er en kvalitetsspiss. Så ingen bekymringer med ham.