- Vi må holde sammen

Liverpools kaptein maner til at spillerne nå må prøve å glemme alt som skjer rundt klubben og at man står sammen for å kunne forbedre resultatene ute på banen.

Liverpool møter i morgen amatørlaget Havant and Waterlooville i 4.runde i FA-Cupen, men i alt snakket om upopulære eiere, refinansiering og stadionplaner har det ikke vært mye fokus rettet mot kampen på Anfield.

5-0 seieren mot Luton er den eneste kampen Liverpool har vunnet så langt i 2008, og Stevie G utfordrer nå sine lagkamerater til at man begynner å vise hva man duger til ute på den grønne gresset.

- Det er nå opp til spillerne å få bedre resultater, og det gjelder for hver enkelt av oss, sier kapteinen til Liverpool Echo.

- Det er ingen tvil om det, de siste ukene har ikke vært lette for noen i denne klubben og de konstante spekulasjonene vil aldri være til hjelp. Vi er imidlertid profesjonelle og vil heve oss over dette og fokusere på våre egne prestasjoner og ikke noe annet.

- Du kan lete etter unnskyldninger og klandre andre folk for at du ikke får det til, men hvis en skal vinne kamper kan en kun se på seg selv.

- Den eneste måten som vil gi bedre resultater og sørge for at vi kan klatre på ligatabellen, er at alle nå drar i samme retning.

- I morgen møter vi Havant and Waterlooville, og vi vil vise dem respekt siden det har gjort det så bra tidligere i turneringen. Siden har vi Inter Milan neste måned i Champions League, som er en annen veldig viktig kamp.

- Vi kan ikke kontrollere hva som skjer utenfor banen, men vi kan utgjøre en forskjell på den og det er nå nettopp hva vi har tenkt å gjøre.