- Vi må ikke undervurdere Barnsley

Rafael Benitez frykter at hans spillere skal undervurdere Barnsley. Hyypiä ser ut til å erstatte Skrtel. ”Sons of Shankly” satser på å vinne innflytelse.

Rafael Benitez advarer i dag sine disipler mot å undervurdere Barnsley i morgen. Manageren ønsker ingen gjentagelse av 4.runde-kampen mot Havant & Waterlooville, hvor gjestene tok ledelsen - endatil to ganger. For å unngå at dette skjer igjen, maner han til ekstra kjemping om hver en ball.

- Det kan ofte være et problem at du undervurderer motstanderen når du møter lag fra en lavere divisjon, men jeg vil fortelle mine spillere at de må være oppmerksomme på dette, uttaler Rafa til Liverpool Echo.

- Mye avhenger ofte av hvordan man starter kampen. Om man gir motstanderen noen sjanser. Gjør du det, vil det gi dem styrket selvtillit, konkluderer spanjolen.

- Vi har rutine fra denne type kamper mot Havant & Waterlooville i vår forrige kamp, og jeg er sikker på at spillerne vil forsøke å beholde fokus fra start av. Vi må huske på at dersom et lag fortsatt er med i turneringen, så er det fordi de har gjort tingene riktig. Andre lag er ute, men Barnsley er i 5.runde og de må ha gjort noe riktig underveis, ellers så ville de ikke ha vært der.

- FA-cupen er en fantastisk konkurranse. Noen lag og spillere spiller den viktigste kampen i deres liv. Lidenskapen kan medføre at en spiller yter mer enn en annen. Man kan også ha hellet med seg, og dersom en forhåndsfavoritt ikke scorer tidlig kan nervene sette inn. Derfor kan alt skje i cupen. For oss er derfor oppgaven enkel. Vi må gjøre jobben vår.

Hyypiä inn for Skrtel
Liverpool Echo skriver nå i ettermiddag at det er nesten sikkert at en skadefri Sami Hyypiä vil ta plassen til leggskadede Martin Skrtel i Liverpools startoppstilling i morgen.

"Sons of Shankly" forventer stort oppmøte
Supporterforeningen "Sons of Shankly" holder i morgen sitt andre møte. Det skjer i Olympia i West Derby Road, hvor man regner med at så mange som 1000 supportere vil møte opp. Gruppen skal ha opplevd å få støtte for initiativet fra supportergrupper tilknyttet Everton, Manchester United, Barcelona og Schalke 04.

"Sons of Shankly" skal også møte Rogan Taylor, som står bak oppkjøpsplanene til Share Liverpool FC, for å se om de kan samarbeide.

- Målet er at dette skal bli en supporterforening som kan bli involvert i klubben på høyeste nivå, uttaler talsmann Nicky Allt til Liverpool Echo.

- Vi trodde at bare 50 ville møte opp da vi stiftet foreningen på Sandon pub, men det viste seg at nærmere 400 møtte der. I Olympia har vi plass til 1200 mann i morgen, og jeg blir ikke forbauset om vi nesten fyller lokalene.

- Vårt hovedmål er å kjøpe tilbake klubben, eller i det minste å få en representant i styret, avslutter en ambisiøs Allt.